شنبه ۱۱ دی ۱۳۹۵ | ۱۱:۴۴
مربی تیم ملی بوکس: بین بوکس جوانان و بزرگسالان خلاء وجود دارد

"نفرات حاشیه‌ساز در تیم ملی جایگاهی ندارند"

مربی تیم ملی بوکس: بین بوکس جوانان و بزرگسالان خلاء وجود دارد

مربی تیم ملی بوکس بزرگسالان هدف از برگزاری اردوها را جایگزین کردن بوکسورهای جوان به جای بوکسورهای بزرگسال اعلام کرد.

اصغر اشرفی با اشاره به وجود خلاء بین تیم‌های جوانان و بزرگسالان بوکس جهت ظهور بوکسورهای جدید تاکید کرد: ‌فدراسیون بوکس بیش‌تر برای این که بوکسورهای جدیدی را جایگزین بوکسورهای قدیمی کند این اردوها را برگزار می‌کند. پس از این موضوع هدف ما موفقیت در مسابقه‌های باکو، بازی‌های آسیایی و در نهایت تورنمنت‌های جهانی است.

اشرفی در مورد اردوی 10 دی تیم ملی بوکس که با حضور مربی کوبایی برگزار خواهد شد نیز ادامه داد: حضور در محل اردو به همه ورزشکاران ابلاغ شده است. حضور بوکسورهای در دو مرحله 20 نفره خواهد بود و بوکسورهای بزرگسال در مرحله دوم به اردو اضافه خواهند شد. دلیل حضور بوکسورهای جوان در اولین مرحله، افزایش آمادگی آن‌هاست.

مربی تیم ملی بوکسور در مورد تزریق نشدن بوکسورهای جوان به تیم ملی بزرگسالان نیز گفت: در سال‌های گذشته بوکسورهای جوان مثل جاسم دلاوری و احسان روزبهانی به رده بزرگسالان تزریق می‌شدند اما دیگر شاهد این روند خوب نیستیم. فدراسیون برای حل این مشکل در حال جوانگرایی است و بازی‌های جوانان، نوجوانان و نونهالان را برگزار می‌کند.

او دلیل نبود بوکسورهای جوان و جایگزین برای بوکسورهای بزرگسال را نبود بودجه کافی دانست و گفت: بوکسورهای جوان ما به خارج از کشور رفته و مدال‌آوری می‌کنند و دلیل این موضوع نبود بودجه و برنامه‌ریزی‌های درست است. البته کسی مقصر نیست چون ما حتی شاهد پرداخت نشدن حقوق مربیان و ورزشکاران خود نیز هستیم. البته نبود رقابت‌ها و مسابقه‌های خوب نیز یکی دیگر از این عوامل است.

اشرفی در ادامه به کیفیت خوب بوکسورهای انتخاب شده از بازی‌های کشوری اشاره کرد و افزود: در حال حاضر جوانان که در اختیار داریم کیفیت قابل قبولی دارند. اگر این ورزشکاران را در اختیار مربی کوبایی که رزومه خوبی هم دارند قرار دهیم من فکر می‌کنم که نتیجه خوبی در پایان خواهیم گرفت.

این عضو کمیته فنی فدراسیون بوکس درباره حواشی به وجود آمده در بازی‌های قهرمانی کشور داوری را عامل اصلی آن دانست و تاکید کرد: ما داوران خوبی داریم ولی نمی‌توان از اشتباهات داوری چشم‌پوشی کرد. از نظر کامپیوتری و استانی داوران و داوری ما مشکل داشت و دلیل آن حواشی، اشتباهات تاثیرگذار داوری بود. ولی باید این را مد نظر داشت که این داوران جزو داوران 2 ستاره و جوان ما بودند که تجربه کافی نداشتند.

او در مورد حواشی و برخورد با بوکسورها و مربیان حاشیه‌ساز نیز ادامه داد: تمامی بوکسورها و مربیان خاص محروم شدند. 5 داور هم که قضاوت خوبی نداشتند کنار گذاشته شده‌اند. در مورد انتخاب آن‌ها برای تیم ملی شک نکنید که این نفرات هیچ جایگاهی در تیم ملی نخواهند داشت.

انتهای پیام

آخرین اخبار ورزشی