به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی، فاروق قایمقچی، سفیر آنکارا در بغداد در مراسمی که به مناسبت تودیع وی برای پایان دوره کاریاش در عراق در ساختمان سفارت ترکیه در بغداد برگزار شد، این اظهارات را مطرح ساخت.
وی تصریح کرد: عراق از سال ۲۰۱۰ با برخی چالشها مواجه شد و ترکیه در قبال این چالشها روش و شیوه خاص داشت اما این روش ترکیه "به صورت اشتباه در عراق برداشت شد یا از سوی برخی از طرفهایی که نمیخواهند که این روش را ببینند و بشنوند تبدیل به یک دستاویز شد".
این مقام ترکیهای تصریح کرد، روابط ترکیه و عراق شاهد تنش و سردی بود اما ترکیه به اندیشه بلند مدتی در چارچوب روشهای سیاسی حسن نیت خود در قبال عراق ادامه داد.
قایمقچی عنوان داشت: ترکیه همواره حامی وحدت عراق و رفاه مردم این کشور بوده است و روابط ما از تمامی چالشها با موفقیت گذشته است. سال ۲۰۱۷ فرصتی برای سیاستهای تنشزدایی بیشتر در روابط میان دو کشور خواهد بود.
وی افزد: مشکلات میان دو کشور از آن دست مشکلاتی نیست که نتوان آن را حل کرد. برادران عراقی ما گاهی در درک این امر که ترکیه دستش را به صورت صادقانه به سمت عراق دراز کرده است، به خود تردید راه میدهند.
وی افزود: ترکیه دوست واقعی عراق است و عراق باید به ترکیه اعتماد کند و دو کشور باید روابط خود در زمینه تجارت، امنیت، اطلاعات و زمینههای دیگر را ارزیابی کنند.
بنعالی ییلیدریم، نخست وزیر ترکیه قرار بود امروز سفری به بغداد داشته باشد که گفته شده به شنبه موکول شده است.
انتهای پیام

