شنبه ۲۵ دی ۱۳۹۵ | ۱۶:۱۶
گرامیداشت یاد آیت الله هاشمی در ساحل عاج

گرامیداشت یاد آیت الله هاشمی در ساحل عاج

طی مراسم‌های مختلف در ساحل عاج، یاد و خاطره مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی گرامی داشته شد.

به گزارش ایسنا به نقل از سفارت ایران در این کشور آفریقایی، طی هفته گذشته و به مناسبت درگذشت آیت الله هاشمی رفسنجانی رئیس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام، از سوی جامعه المصطفی العالمیه، شورای عالی شیعیان ساحل عاج و نیز لبنانی‌های مقیم این کشور جلسات قرائت فاتحه و ختم قرآن با حضور طلاب، علمای فرهیخته شیعه و سنی، لبنانی‌های مقیم، سفیر و اعضای سفارت جمهوری اسلامی ایران در شهر ابیجان برگزار شد.

در این جلسات ذکر، ضمن قرائت قرآن مجید و نثار فاتحه از مقام شامخ ایشان به عنوان یکی از عناصر تاثیرگذار در انقلاب اسلامی تجلیل به عمل آمد و سخنرانان در خصوص شخصیت، مبارزات و تلاش‌های وی قبل، حین و پس از پیروزی انقلاب اسلامی به تفصیل سخنرانی کردند.

شیخ آمره رئیس شورای عالی شیعیان ساحل عاج در مراسم برگزار شده در مسجد الرحمن ابیجان با برشمردن تاثیر انقلاب اسلامی ایران در گسترش ایدئولوژی استکبارستیزی و حمایت از مستضعفان و محرومان عالم، نقش برجسته آیت الله هاشمی رفسنجانی را به عنوان یکی از مبارزان و یاران حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری پراهمیت ارزیابی کرد.

سفیر جمهوری اسلامی ایران نیز با اشاره به سوابق مبارزاتی پیش از انقلاب و تلاش ها و مجاهدت های ایشان در پیروزی انقلاب به رهبری حضرت امام خمینی (ره) افزود: " آیت الله هاشمی پس از انقلاب اسلامی مسئولیت های خطیری از جمله در سال‌های جنگ تحمیلی به عنوان جانشین فرماندهی کل قوا و ریاست مجلس شورای اسلامی را به عهده داشت و پس از پایان هشت سال دفاع مقدس، با رای مردم به سمت ریاست جمهور برگزیده و منشاء خدمات زیادی برای ایران اسلامی بود".

وی در ادامه به نقش وی در جهان اسلام و حمایت از مردم مظلوم فلسطین اشاره و تاکید کرد :  مرحوم آیت الله هاشمی توجه و اهتمام ویژه ای به مبارزات ضد استعماری و ضد آپارتاید مردم آفریقا داشت. ایشان پس از اتمام دوره ریاست جمهوری نیز کماکان در خدمت نظام و جمهوری اسلامی بوده و در مسئولیت های مهمی چون ریاست مجلس خبرگان و ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام ایفای نقش نمود.

سفیر  جمهوری اسلامی ایران  در پایان گفت: تلاش ها و خدمات بی شائبه مرحوم آیت الله هاشمی چه در دوران پیش از انقلاب و چه پس از پیروزی انقلاب اسلامی الگوی مجاهدان و مبارزان مسلمان در سراسر دنیا می باشد.

همچنین در مراسمی که به همین مناسبت از سوی جامعه لبنانی های مقیم ساحل عاج و با حضور علما و شخصیت های شیعه و اعضای سفارت جمهوری اسلامی ایران برگزار شد، شیخ غالب امام جماعت مرکز فرهنگی - اسلامی الغدیر ضمن تجلیل از مجاهدتهای آیت الله هاشمی رفسنجانی ، از خدمات وی بعنوان سرداری فداکار و وفادار برای امام خمینی (ره)، رهبر معظم انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی ایران تجلیل کرد.
 انتهای پیام

# سیاسی

آخرین اخبار سیاسی