دوشنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۱:۰۱
پالس مثبتی که مارکو وراتی برای بارسلونا فرستاد

پالس مثبتی که مارکو وراتی برای بارسلونا فرستاد

ستاره خط میانی پاری ‌سن‌ ژرمن قبل از دیدار حساس برابر بارسلونا به ستایش از این تیم اسپانیایی پرداخت.

به‌ گزارش ‌ایسنا ‌و ‌به نقل از dpa، در یکی از حساس‌ترین بازی های دور رفت یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا، پاری ‌سن‌ ژرمن به مصاف بارسلونا خواهد رفت.

یکی از تاثیرگذارترین بازیکنان پاری ‌سن‌ ژرمن که هواداران این تیم امید زیادی به درخشش او برابر بارسلونا دارند، مارکو وراتی است. ستاره خط میانی پاری ‌سن‌ ژرمن که همواره از گزینه های پیوستن به رئال‌ مادرید و بارسلونا بوده است، قبل از این دیدار حساس اظهار نظر عجیبی بر زبان آورد و گفت: در PSG احساس می‌کنم در خانه خود هستم. بسیار خوشحالم که پیراهن تیم بزرگی چون PSG را بر تن می‌کنم. با این حال  باید بگویم به بارسلونا هم علاقه زیادی دارم. هر بازیکنی دوست دارد در این تیم بزرگ بازی کند. من هم چنین حسی دارم.

او ادامه‌ داد: بارسلونا یکی از بهترین تیم های جهان است. در این تیم بازیکنان بسیار بزرگی بازی می‌کنند. بارسلونا بازیکنانی مانند لیونل مسی، نیمار و لوییس سوارس را دارد که هر کدام از آنها در یک ثانیه می‌توانند به کلی جریان بازی را تغییر بدهند. به ژاوی علاقه زیادی داشتم و باید بگویم دلم برای دیدن بازی‌های او با پیراهن بارسلونا تنگ شده است. جدایی او از فوتبال حرفه‌ای برای من بسیار سخت بود.

وراتی یکی از بهترین بازیکنان جهان در پست خود به شمار می‌آید. او در سال ۲۰۱۲ بعد از درخشش در پسکارا، پیراهن پاری ‌سن‌ ژرمن را بر تن کرد و تاکنون در این تیم بازی می‌کند.

انتهای پیام

آخرین اخبار ورزشی