پنجشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۰:۱۲
تمجید از فرانک ریبری به مدل آنچلوتی

تمجید از فرانک ریبری به مدل آنچلوتی

سرمربی ایتالیایی بایرن مونیخ بعد از پیروزی برابر شالکه در جام حذفی آلمان به ستایش از فرانک ریبری پرداخت.

به‌ گزارش ‌ایسنا ‌و ‌به نقل از کیکر، بایرن مونیخ در یک چهارم نهایی جام حذفی فرانسه کار راحتی برابر شالکه داشت و توانست با سه گل حریف خود را شکست بدهد و به نیمه نهایی راه پیدا کند.

کارلو آنچلوتی در نشست خبری بعد از بازی گفت‌:  بازی را بسیار خوب شروع کردیم و از همان ابتدا کنترل توپ و میدان را در اختیار داشتیم. حریف را تحت فشار قرار دادیم و این فشار آوردن به خوبی جواب داد. از عملکرد بازیکنان رضایت دارم و با شایستگی پیروز بازی شدیم. فشار ما روی خط دفاعی شالکه آنها را وادار به اشتباه کرد. برای پیروزی به میدان آمده بودیم و خوشبختانه هم پیروز شدیم و هم خوب ظاهر شدیم.

فرانک ریبری بعد از مدت‌ها در ترکیب اصلی بایرن مونیخ به میدان رفت و عملکرد درخشانی از خود نشان داد. آنچلوتی به ستایش از این بازیکن فرانسوی پرداخت و گفت‌: ریبری شب درخشانی را سپری کرد. او بسیار خوب بود و روی هر سه گل تاثیر گذاشت. بسیار خوشحالم که این بازیکن آماده و سر حال است.

انتهای پیام

آخرین اخبار ورزشی