سه‌شنبه ۱۷ اسفند ۱۳۹۵ | ۲۲:۲۱
توخل: اطمینان دارم که به دور بعد صعود می‌کنیم

توخل: اطمینان دارم که به دور بعد صعود می‌کنیم

سرمربی بوروسیا دورتموند اطمینان دارد که تیمش می‌تواند شکست دور رفت برابر بنفیکا را جبران و به دور بعد راه پیدا کند.

به گزارش ایسنا به نقل از کیکر، در یکی از دیدارهای حساس دور برگشت یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا چهارشنبه شب بوروسیا دورتموند در ورزشگاه خانگی خود از بنفیکا پذیرایی می‌کند.

این دیدار درحالی برگزار می‌شود که بنفیکا در دیدار رفت با یک گل توانسته دورتموند را شکست دهد.

توماس توخل اطمینان دارد که تیمش می‌تواند شکست دور رفت را جبران کند. سرمربی بوروسیا دورتموند در نشست خبری قبل از بازی گفت: مارکو رویس و ماریو گوتزه را به خاطر آسیب‌دیدگی در اختیار نداریم و وضعیت گریرو هم در هاله‌ای از ابهام است و هنوز معلوم نیست که آیا او به این بازی می‌رسد یا نه، با این حال باید بگویم که وضعیت ما خوب است و آماده این دیدار حساس هستیم.

او ادامه داد: در دیدار رفت هم می‌توانستیم به پیروزی برسیم اما در نهایت تن به شکست دادیم. برای بازی برگشت آماده آماده هستیم. انگیزه و اعتماد به نفس بالایی داریم و اطمینان دارم که می‌توانیم پیروز این بازی شویم.

اوبامیانگ در دیدار رفت برابر بنفیکا یک ضربه پنالتی را از دست داد اما او در دیدار برابر بایرلورکوزن در رقابت‌های بوندسلیگا توانست دو گل به ثمر رساند.

توخل درباره اوبامیانگ گفت: بسیار خوشحالم که او در دیدار برابر لورکوزن دو گل به ثمر رساند تا الان در شرایط روحی خوبی به سر برد. دیدار برابر بنفیکا بهترین فرصت برای اوبامیانگ است تا بار دیگر توانایی‌های خود را به اثبات رساند. امیدوارم که او در این دیدار هم موفق به گلزنی شود تا زمینه را برای صعود تیم ملی به دور بعد فراهم کند.

انتهای پیام

آخرین اخبار ورزشی