چهارشنبه ۲۵ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۱:۵۷
اقدام دور از انتظار هواداران آرسنال برای راحت شدن از دست ونگر

اقدام دور از انتظار هواداران آرسنال برای راحت شدن از دست ونگر

هواداران آرسنال برای راحت شدن از ونگر و نشان دادن اعتراض خود به این مربی باتجربه فرانسوی دست به یک حرکت جالب زدند.

به‌ گزارش ‌ایسنا ‌و ‌به نقل از اسکای اسپورت، آرسن ونگر روزهای بسیار سختی را روی نیمکت آرسنال می‌گذارد و نتایج ناامید کننده تیم او در فصل جاری باعث شده است صدای اعتراض هواداران آرسنال بیشتر از همیشه به گوش برسد.

ونگر ۲۲ سال است که هدایت آرسنال را بر عهده دارد و با وجود عملکرد ضعیف تیم او در یک دهه اخیر هم چنان اصرار به ماندن در توپچی‌ها دارد و این باعث خشم هواداران آرسنال شده است. هواداران این تیم لندنی در اقدامی جالب ۲۰۰۰ پوند را جمع آوری کردند تا با آماده کردن دست‌نوشته‌ای و به اهتزاز در آوردن آن در بالای ورزشگاه امارات، اعتراض خود را به ونگر نشان بدهند.

در این دست نوشته از ونگر خواسته شود که در پایان فصل آرسنال را ترک کند. قرار است این دست نوشته در یک بالن گذاشته شود تا بالای ورزشگاه امارات حرکت کند و ونگر آن را به خوبی ببیند و به این نتیجه برسد که چاره ای جز جدایی از آرسنال ندارد.

پیش از این هم هواداران منچستریونایتد چنین حرکتی را برای نشان دادن اعتراض خود به دیوید مویس نشان دادند و در نهایت هم این مربی با وجود این که قرارداد ۶ ساله با شیاطین سرخ داشت از این باشگاه کنار گذاشته شد.

انتهای پیام

آخرین اخبار ورزشی