سه‌شنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۰:۳۵
آمریکا یک پهپاد شناسایی را برای نظارت بر کره‌شمالی در ژاپن مستقر کرد

آمریکا یک پهپاد شناسایی را برای نظارت بر کره‌شمالی در ژاپن مستقر کرد

در پی تشدید تنش در شبه جزیره کره، آمریکا یک پهپاد شناسایی خود را به صورت موقت به منظور نظارت بر فعالیت‌های کره شمالی در پایگاهی در توکیو مستقر کرده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، براساس گزارش رسانه‌های محلی هواپیمای شناسایی بدون سرنشین "آرکیو -۴ گلوبال هاوک" اواخر روز گذشته (دوشنبه) در پایگاه هوایی یوکوتای آمریکا در ژاپن مستقر شده و قرار است تا ماه اکتبر در این پایگاه بماند.

همچنین گفته می‌شود قرار است 4 پهپاد هاوک دیگر در آینده نزدیک به این پایگاه اضافه شوند.

این پهپادهای آمریکایی پیش از این در پایگاه هوایی میساوا در شمال ژاپن مستقر بودند که در پی افزایش تنش‌ها با کره شمالی و همچنین بازسازی‌های پایگاه میساوا به یوکوتا منتقل شدند.

طی ماه‌های اخیر شرایط در شبه جزیره کره به ویژه پس از انجام چندین آزمایش موشکی و هسته‌ای از سوی پیونگ یانگ به شدت بحرانی شده است.

کره شمالی در تازه ترین آزمایش‌های خود روز شنبه یک موشک بالستیک را مورد آزمون قرار داد که آزمایش موفقی نبود.

ژاپن، کره‌ جنوبی و آمریکا می‌گویند به نظر می‌رسد این آزمایش نیز مانند آزمایش پیشین پیونگ یانگ با شکست مواجه شده است.

انتهای پیام

# جهان

آخرین اخبار جهان