• سه‌شنبه / ۲۳ خرداد ۱۳۹۶ / ۱۵:۲۸
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد مطلب: 96032313406

یک دقیقه سکوت پارلمان اروپا به احترام قربانیان حادثه تروریستی تهران

یک دقیقه سکوت پارلمان اروپا به احترام قربانیان حادثه تروریستی تهران

پارلمان اروپا در آغاز نشست خود به احترام قربانیان حوادث تروریستی اخیر در تهران و لندن یک دقیقه سکوت کرد.

به گزارش ایسنا، آنتونیو تاجانی، رئیس پارلمان اروپا روز سه‌شنبه در آغاز برگزاری نشست این پارلمان از حاضرین خواست تا به احترام قربانیان حوادث تروریستی اخیر در تهران و لندن سکوت کنند و این حملات را به شدت محکوم کرد.

بنا به گزارش پایگاه اینترنتی رسمی پارلمان اروپا، وی ضمن محکوم کردن اقدامات تروریستی اخیر گفت: قدرت آزادی و دموکراسی در برابر تروریسم به زانو در نخواهد آمد.

صبح روز چهارشنبه 17 خرداد تعدادی تروریست وابسته به گروه تکفیری داعش با حمله به حرم مطهر حضرت امام خمینی (ره) و مجلس شورای اسلامی دست به ایجاد ناامنی واقدام تروریستی زدند. در نتیجه این حملات 17 تن از مردم بی‌گناه ایران جان خود را از دست دادند و تعداد زیادی نیز مجروح شدند.

انتهای پیام