چهارشنبه ۱۴ تیر ۱۳۹۶ | ۰۹:۱۶
اوجاقی: برای نایب قهرمانی به مسابقات یونیورسیاد و جهانی می‌رویم

اوجاقی: برای نایب قهرمانی به مسابقات یونیورسیاد و جهانی می‌رویم

سرمربی تیم ملی ووشو رسیدن به مقام دوم در مسابقات جهانی و یونیورسیاد را نهایت قدرت تیم ملی دانست.

حسین اوجاقی در گفت‌وگو با ایسنا، کسب مقام دوم بعد از چین در مسابقات بین‌المللی را نهایت قدرت تیم ملی ووشو دانست و افزود: اگر بخواهیم با واقعیت‌ها روبرو شویم کسب مقام دوم تمام قدرت ووشوی ایران در حال حاضر است. ما همیشه برای نایب قهرمانی هم رقابت‌های نزدیکی با شش یا هفت کشور داریم و چین قدرت بلامنازع فعلی در جهان ووشو است.

او ادامه داد: ما همیشه با اختلاف کم نسبت به تیم سوم نایب قهرمان می‌شدیم. شاید بتوانیم چین را در دو یا سه وزن شکست دهیم اما در مجموع نمی‌توانیم به مقام اول برسیم. البته اگر می‌خواهیم به رتبه اول جهان صعود کنیم باید با یک برنامه‌ریزی پنج ساله با امکانات بیشتر را طرح‌ریزی کنیم.

اوجاقی افزود: در حال حاضر فدراسیون و آقای دکتر علی‌نژاد با تمام توان امکانات لازم را فراهم می آورند اما برای رسیدن به جایگاه اول جهانی باید امکانات بیشتری داشته باشیم. البته فراهم کردن این امکانات از عهده فدراسیون خارج است و باید دولت به این ورزش کمک کند و این در صورتی انجام می‌شود که همه کشور بخواهند ووشو به جایگاه اول جهانی برسد.

مربی تیم ملی ووشو در مورد مسابقات انتخابی که برای بازی‌های یونیورسیاد و رقابت‌های جهانی برگزار شد، گفت: واقعیت امر این است که همه ووشوکاران ما حضور داشتند و انتخابی خوبی را شاهد بودیم. دو تیم را آماده خواهیم کرد و از ورزشکاران خوبی استفاده کرده‌ایم. البته باید این را بدانیم همانطور که ووشوی ایران پیشرفت می‌کند کشورهای دیگر هم هزینه می‌کنند تا پیشرفت کنند و این مساله کار را برای ما سخت می‌کند.

اوجاقی ادامه داد: در این سری از انتخابی‌ها و اردوها تعدادی از نفرات خوب ما مصدوم بودند. برای مثال آقای قلی‌پور یکی از قهرمان خوب ماست که مدال‌های طلای زیادی برای ما گرفته است اما متاسفانه دچار مصدومیت شده است و از روزهای اوج خود فاصله گرفته است. فرود ظفری هم از دیگر نمایندگان خوب ووشوی ماست که او هم مصدوم است. باید برنامه‌های خود را طوری پیش ببریم که بتوانیم این عزیزان را به آمادگی خوبی برسانیم.

او با بیان اینکه جوانان خوبی در ووشو هستند، اظهار کرد: دست ما برای انتخاب ووشوکاران به دلیل وجود مصدومیت‌ها بسته‌تر شده است. اما با تمام شرایط ما جوانان خوب و با انگیزه‌ای مثل یوسف صبری، عباس شیخی و دیگر عزیزان را داریم که ووشوکاران خوبی هستند و ما امیدواریم که با این نفرات هم نتایج قابل قبولی را کسب کنیم.

اوجاقی در مورد اینکه ووشو برای اولین بار در مسابقات یونیورسیاد حاضر می‌شود، اظهار کرد: در مسابقات یونیورسیاد به دلیل اینکه باید از ووشوکاران دانشجو استفاده کنیم انتخاب‌مان محدود است چون عده‌ای از قهرمانان ما دیگر دانشجو نیستند. اما باز هم افرادی مثل عرفان آهنگریان و حمیدرضا لادور را داریم که مدال‌آوران ما هستند و قطعا با تیم خوبی در این بازی‌ها حاضر می‌شویم تا شاید بتوانیم نتایج خوبی را کسب کنیم.

او در پایان ضمن قدردانی از زحمات رییس فدراسیون ووشو، گفت: اردوهایی که برای تیم‌های ملی ووشو برگزار می‌کنیم هم برای مسابقات جهانی و هم برای بازی‌های یونیورسیاد همزمان خواهد بود اما از نظر برنامه‌های تمرینی متفاوت هستند چون زمان این مسابقات متفاوت است. البته باز هم باید از مسئولین فدراسیون تشکر کنیم چون شرایط خوبی را برای تمرینات تیم‌های بزرگسالان و جوانان در بخش مردان و زنان فراهم کرده‌اند.

انتهای پیام

آخرین اخبار ورزشی