به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، برگزار کنندگان این تظاهرات اعتراضآمیز اعلام کردند که با برگزاری این راهپیمایی میخواهند توجه جامعه جهانی را به اقدامات خصمانه اسرائیل در بیت المقدس جلب کنند.
برخی از معترضان پلاکاردهایی با عنوان "الاقصی را حفظ کنید" و "فلسطین را آزاد کنید" در دست داشتند.
همچنین برخی شعارهای ضد اسرائیلی سر دادند.
در این میان یک گروه کوچک طرفدار اسرائیل نیز در مقابل سفارت تجمع کردند. پلیس انگلیس برای جلوگیری از هرگونه تنش و درگیری این گروه را به سمت پشت ساختمان سفارت هدایت کرد.
همچنین یک گروه دیگر از معترضان در محکومیت اقدامات خصمانه اخیر رژیم صهیونیستی در شهر دری در ایرلند شمالی گردهم آمدند.
معترضان از رژیم اسرائیل خواستند که اقدامات خصمانه خود را متوقف کند.
شهر اشغالی قدس و دیگر شهرهای فلسطینی از روز جمعه شاهد تظاهراتهایی در حمایت از مسجدالاقصی بود که در جریان آن درگیریهایی با نظامیان رژیم صهیونیستی روی داد که منجر به شهادت سه فلسطینی و زخمی شدن صدها تن دیگر شد. این تظاهراتها در اعتراض به بسته شدن مسجدالاقصی توسط رژیم صهیونیستی از روز ۱۴ ژوئیه جاری و ممانعت از اقامه نماز در آن صورت میگیرد.
انتهای پیام

