چهارشنبه ۴ مرداد ۱۳۹۶ | ۰۹:۴۷
بازداشت ۵۰ تروریست خطرناک در اردوگاه‌های آوارگان در عرسال لبنان

بازداشت ۵۰ تروریست خطرناک در اردوگاه‌های آوارگان در عرسال لبنان

فرمانده ارتش لبنان از بازداشت ۵۰ تروریست خطرناک در اردوگاه‌های آوارگان سوری در عرسال خبر داد.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری اسکای نیوز عربی، جوزف عون، فرمانده ارتش لبنان اعلام کرد که نیروهای ارتش ۵۰ تروریست خطرناک را در اردوگاه‌های آوارگان سوری در عرسال بازداشت کردند که برخی از آن‌ها از کسانی هستند که در حمله سال ۲۰۱۴ به عرسال و ربودن نظامیان لبنانی دست دارند.

ارتش لبنان ماه میلادی گذشته و در آغاز عملیات امنیتی برای بازداشت تروریست‌ها اعلام کرده بود که برخی از مسئولان داعش در بین ۳۵۰ نفری هستند که بازداشت شده‌اند.

افراد مسلح در سال ۲۰۱۴ از مرزهای سوری به عرسال لبنان حمله کرده و تعدادی از نظامیان لبنانی را ربوده بودند.

عون گفت: ارتش اجازه نمی‌دهد اردوگاه‌های آوارگان به سرپناهی برای تروریست‌ها تبدیل شود که از طریق آن بتوانند برای انجام عملیات تروریستی در داخل لبنان برنامه‌ریزی کنند.

نیروهای حزب الله لبنان اخیرا عملیاتی را علیه جبهه النصره در عرسال آغاز کردند و ارتش لبنان نیز طی این عملیات گذرگاه‌هایی را برای خروج آوارگان ایجاد کرد. ارتش لبنان حضور نظامی خود را در اطراف شهرک عرسال تقویت کرده تا مانع از نفوذ افراد مسلح شود. اکنون مساحت اندکی برای النصره در این منطقه باقی مانده است.

منابع در عرسال به روزنامه فرامنطقه‌ای الحیاة گفتند، یک شخصیت دینی از هیئت شرعی القلمون و القصیر مسئول مذاکره با النصره شده که قبلا نیز در مذاکرات شرکت داشت. این مذاکرات شامل مشخص شدن سرنوشت نظامیان لبنانی می‌شود که سه سال پیش داعش آنها را ربود. به این ترتیب افراد مسلح داعش می‌توانند در ازای مشخص شدن سرنوشت نظامیان لبنانی به سمت القلمون بروند.

انتهای پیام

# جهان

آخرین اخبار جهان