سه‌شنبه ۱۰ مرداد ۱۳۹۶ | ۱۰:۲۱
نشست رؤسای سازمان اطلاعات کشورهای تحریم‌کننده قطر در منامه

نشست رؤسای سازمان اطلاعات کشورهای تحریم‌کننده قطر در منامه

رؤسای سازمان اطلاعات کشورهای تحریم کننده قطر به نشست خود در منامه پایتخت بحرین پایان دادند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آنادولو، به گزارش شبکه "العربیه" عربستان، نشست رؤسای سازمان اطلاعات کشورهای محاصره کننده قطر در منامه پایان یافت.

این شبکه جزئیات این نشست را که هنوز به طور رسمی برگزاری و جزئیات آن اعلام نشده، بیان نکرده است.

به گزارش رسانه‌های مصر، رؤسای سازمان اطلاعات عربستان و متحدانش در چهار ژوئیه در قاهره اولین نشست خود را برگزار کردند که جزئیات آن فاش نشد و نشست آنها در منامه دومین نشست این گروه است.

نشست رؤسای سازمان اطلاعات کشورهای عربی پس از نشست وزراء خارجه این کشورها در منامه برگزار شد.

رؤسای سازمان اطلاعات عربستان و متحدانش در این نشست تاکید کردند، در صورتی که دوحه ۱۳ خواسته آنها را بدون هیچ واکنشی اجرا کند، آماده گفت‌وگو با قطر هستند.

در پنچ ژوئن چهار کشور عربستان، امارات، بحرین و مصر روابط خود را با قطر به اتهام احمایت این کشور از تروریسم قطع کرده و کشورهای عربستان، امارات و بحرین آن را تحریم کردند. از طرفی نیز قطر این اتهام آنها را نپذیرفت.

در بیست و دوم ماه مذکور نیز چهار کشور نام‌برده لیست ۱۳ بندی ارائه کردند که یکی از آنها بستن شبکه "الجزیره" بود، دولت قطر نیز این خواسته آنها را غیر منطقی و غیر قابل قبول خواند و رد کرد.

دوحه نیز تاکنون بارها آمادگی خود را برای گفت‌وگو با کشورهای محاصره کننده جهت حل اختلافات با پایبندی به دو اصل اعلام کرده است؛ اصل اول اینکه کشورهای عربی مذاکره را به قطر دیکته نکنند و اصل دوم هم اینکه به حاکمیت قطر احترام بگذارند.

انتهای پیام

# جهان

آخرین اخبار جهان