یکشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۶ | ۱۱:۰۴
سرمربی جودوی دانشجویان: سجادی‌فر قرعه بدی آورد

سرمربی جودوی دانشجویان: سجادی‌فر قرعه بدی آورد

سرمربی تیم ملی جودوی دانشجویان ایران معتقد است که نماینده سنگین وزن ایران قرعه سختی داشته است.

به گزارش خبرنگار ایسنا از چین تایپه، وحید زارع‌نژاد در مورد عملکرد حمیدرضا سجادی‌فر ملی پوش وزن ۱۰۰ +  کیلوگرم ایران و شکست او در دور نخست مقابل رقیب روس، گفت‌: سجادی‌فر حریف خیلی خوبی داشت و بدشانسی آورد که در دور نخست به حریف روسی برخورد کرد. بهتر بود که در دور نخست با حریف راحت‌تری مبارزه می‌کرد تا بدنش راه می‌افتاد. در واقع قرعه خوبی نیاورد. البته سجادی‌فر زحمتش را کشید.

او در مورد سطح جودوی دانشجویان جهان، گفت‌: جودوکاران شرکت کننده در این مسابقات از رنکینگ‌داران خیلی خوب جهان نیستند اما رقبای خوبی هستند و سطح مسابقات بالا است.

زارع‌نژاد در مورد سابقه و تجربه این ملی‌پوش ایران، گفت‌: آخرین مسابقه ای که او شرکت کرده رقابت‌های کارگران جهان بود که به مقام قهرمانی رسید. به غیر از این مسابقات، سجادی‌فر تجربه چندان زیادی در سطح بین‌المللی ندارد و در واقع یونیورسیاد از مهم‌ترین مسابقاتی بوده که تا به حال شرکت کرده است.

زارع نژاد در پایان در مورد دیگر نماینده ایران در یونیورسیاد، گفت‌: هرچند تورج چناری تجربه بین‌المللی ندارد اما  به او بسیار امیدوار هستم و امیدوارم که فردا نتیجه خوبی بگیرد.

انتهای پیام

آخرین اخبار ورزشی