یکشنبه ۵ شهریور ۱۳۹۶ | ۰۹:۴۴
دیدار وزرای دفاع و خارجه فرانسه با العبادی و بارزانی با تاکید بر ادامه حمایت‌ از عراق

دیدار وزرای دفاع و خارجه فرانسه با العبادی و بارزانی با تاکید بر ادامه حمایت‌ از عراق

وزیر خارجه و دفاع فرانسه در سفرشان به بغداد و اربیل با نخست‌وزیر عراق و رئیس اقلیم کردستان دیدار کردند و پیروزی‌های ارتش این کشور در جنگ با داعش را تبریک گفتند.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری سومریه نیوز، ژان ایو لودریان، وزیر خارجه فرانسه و فلورانس پارلی، وزیر دفاع این کشور در دیدارشان با حیدر العبادی، نخست‌وزیر عراق در بغداد دعوتنامه‌ای رسمی را از جانب رئیس‌جمهور فرانسه به وی برای سفر به پاریس تحویل دادند.

وزرای خارجه و دفاع فرانسه در دیدار با العبادی درباره تحولات جنگ علیه داعش و روابط دوجانبه گفتگو و بر پایبندی‌شان به وحدت عراق و مخالفتشان با هرگونه اقداماتی که اوضاع را بر هم بزند تأکید کردند.

لودریان و پارلی در این دیدار تبریک رئیس‌جمهور این کشور به خاطر پیروزی‌های ارتش عراق در جنگ با داعش و خرسندی و تقدیر وی از العبادی را به خاطر رهبری خوب ابلاغ کردند.

آن‌ها بر حمایت فرانسه از عراق در جنگ علیه تروریسم تأکید کردند و گفتند که آنچه عراق انجام می‌دهد یک الگو برای منطقه است و عراقی‌ها پیروزی‌هایی را برای کشور خود و تمامی جهان رقم زده‌اند.

العبادی نیز بر اهمیت تقویت همکاری با فرانسه نه تنها در سطح نظامی و امنیتی بلکه در سطح اقتصادی و تجاری و سرمایه‌گذاری تأکید کرد.

وی گفت: نیروهای ما بر داعش پیروز شدند و باید این گروه فاسد و خطرناک برای همیشه ریشه‌کن شود.

در همین راستا، یکی از مسئولان وزارت خارجه فرانسه اعلام کرد که این کشور وامی به مبلغ ۴۳۰ میلیون یورو(۵۱۲ میلیون دلار) تا قبل از پایان سال ۲۰۱۷ به عراق خواهد داد.

وزیر خارجه و دفاع فرانسه پس از سفرشان به بغداد راهی اربیل شده و به مسعود بارزانی، رئیس اقلیم کردستان عراق دیدار کردند.

آن‌ها در این دیدار درباره تحولات جنگ علیه داعش و همه پرسی اقلیم کردستان صحبت کردند.

انتهای پیام

# جهان

آخرین اخبار جهان