شنبه ۱۱ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۰:۰۱
استقبال رژیم صهیونیستی از تمدید ماموریت یونیفل در جنوب لبنان

استقبال رژیم صهیونیستی از تمدید ماموریت یونیفل در جنوب لبنان

وزارت خارجه رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای از تصمیم سازمان ملل برای تمدید دوره ماموریت نیروهای یونیفل در جنوب لبنان استقبال کرده و "این تصمیم را برای مقابله با حزب‌الله لبنان مهم دانست."

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری رویترز عربی، در بیانیه وزارت خارجه رژیم صهیونیستی ادعا شده، اهمیت این تصمیم در دعوت از یونیفل برای "مقابله مستقیم با تقویت زرادخانه‌های نظامی حزب‌الله در جنوب لبنان بوده و این تصمیم نشان‌دهنده اقرار شورای امنیت به لزوم ایجاد تغییر، تجهیز نیروهای یونیفل به ابزارهای لازم و حمایت از اجرای ماموریت‌شان به شکل کامل است."

در متن این حکم آمده است، به نیروهای یونیفل اختیار اتخاذ هر گونه اقدام لازم در مناطقی که مستقر هستند، داده می‌شود و تضمین می‌شود که مناطق عملیات آنها برای هیچ‌گونه فعالیت خصمانه‌ای استفاده نمی‌شود.

شورای امنیت چهارشنبه به اتفاق آراء طرح فرانسه برای تمدید دوره ماموریت نیروهای صلحبان سازمان ملل در لبنان را تصویب کرد. این نیروها ناظر بر آتش‌بس میان رژیم صهیونیستی و حزب‌الله بوده و تعدادشان به ۱۰ هزار و ۵۰۰ نیروی نظامی از اتباع کشورهای مختلف می‌رسد. این نیروها از سال ۱۹۷۸ میلادی در پی اشغال بخش‌های گسترده‌ای از جنوب لبنان توسط رژیم صهیونیستی در این مناطق مرزی مستقر شدند.

ماموریت این نیروها تضمین عقب‌نشینی نیروهای رژیم صهیونیستی از لبنان و بازگرداندن صلح و امنیت در منطقه بود.در سال ۲۰۰۶ ماموریت این نیروها توسعه پیدا کرد و پس از صدور قطعنامه شماره ۱۷۰۱ مبنی بر توقف جنگ ویرانگر میان اسرائیل و حزب‌الله شامل رصد توقف درگیری‌ها میان این دو طرف نیز شد.

انتهای پیام

# جهان

آخرین اخبار جهان