به گزارش ایسنا، شیدا امانی یکی از دانشآموزان عضو تشکیلات دانشآموزی فرزانگان از شهرستان حاجیآباد هرمزگان بود که در حادثه دیروز واژگونی اتوبوس جان خود را از دست داد.
فاطمه درخشانی، از همکلاسیهای این دانشآموز متوفی از شهرستان حاجیآباد، اظهار کرد: برای شرکت در اردوی تشکیلات دانشآموزی فرزانگان در شیراز ابتدا قرار بود من اعزام شوم اما مادرم اجازه شرکت در این اردو را نداد و شیدا امانی جایگزین من به این اردو اعزام شد که در واژگونی اتوبوس جان خود را از دست داد.
همچنین مدیر مدرسه پروین انتظامی حاجیآباد که شیدا امانی از دانشآموزان این مدرسه بود، بیان کرد: شیدا دانشآموزی نمونه، خوشاخلاق، باحجاب و عضو شورای مدرسه بود که همیشه بهموقع نماز میخواند و صوت خوبی در قرائت قرآن و اذان داشت. هیچگونه اطلاعی از حرکت شبانه دانشآموزان نداشتیم، چون مسئولان استانی تصمیمگیرنده زمان حرکت اتوبوس بودند و ما اختیاری نداشتیم.
مدیر مدرسه پروین انتظامی حاجیآباد افزود: 14 نفر از شهرستان حاجیآباد به اردوی ملی فرزانگان اعزامشده بودند که 2 نفر در اتوبوس حادثهدیده بودند. یکی از دانشآموزان دیگر از شهرستان حاجیآباد که همراه با شیدا بود از ناحیه سر آسیبدیده و هنوز در بیمارستان بستری است.
انتهای پیام

