یکشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۶ | ۱۳:۲۸
روسیه با وجود محرومیت‌ها میزبانی مسابقات اسکیت باقی می‌ماند

روسیه با وجود محرومیت‌ها میزبانی مسابقات اسکیت باقی می‌ماند

با وجود این که کمیته‌ بین‌المللی المپیک، روسیه را متهم به دوپینگ سازمان‌یافته کرده است، این کشور از میزبانی مسابقات اروپایی اسکیت که ماه آینده برگزار می‌شود محروم نشده است.

به‌ گزارش ‌ایسنا و به نقل از سایت Inside the games، اتحادیه جهانی اسکیت (ISU) تایید کرد که مسابقات قهرمانی اروپای اسکیت سرعت و فیگور، ماه آینده در کولومنا و مسکو روسیه برگزار می‌شوند. تست گیری‌ها برای این مسابقات توسط یک کمیته‌ مستقل انجام خواهد شدو نمونه‌ها در آزمایشگاه هایی خارج از روسیه آنالیز می‌شوند.

IOC پیش از این   روسیه را از  المپیک زمستانی ۲۰۱۸ محروم کرده است و تنها ورزشکاران روس می‌توانند به صورت مستقل در المپیک زمستانی شرکت کنند.

ISU اعلام کرد که IOC در حال‌ آماده کردن دستورات اجرایی برای حضور ورزشکاران روس در مسابقات است و به زودی این دستورات را در اختیار فدراسیون قرار می‌دهد. ISU متعهد شد که تمامی اقدامات لازم در این زمینه  را با توجه به تصمیمات IOC انجام دهد.

انتهای پیام

آخرین اخبار ورزشی