سه‌شنبه ۲۸ آذر ۱۳۹۶ | ۱۷:۰۴
شکست پرسپولیس در هوای آلوده آزادی مقابل نفت آبادان

مرحله یک‌چهارم نهایی جام حذفی

شکست پرسپولیس در هوای آلوده آزادی مقابل نفت آبادان

صنعت نفت با برتری 5 بر 4 در ضربات پنالتی برابر پرسپولیس در تهران به مرحله نیمه نهایی جام حذفی صعود کرد. قرمزپوشان پایتخت در هوای آلوده آزادی مقابل حریف زرد پوشش خود شکست خوردند.

به گزارش ایسنا، تیم‌های فوتبال پرسپولیس تهران و صنعت نفت آبادان از ساعت ۱۴:۳۰ امروز در حالی در مرحله یک‌چهارم نهایی جام حذفی به مصاف هم رفتند که آلودگی شدید هوا در تهران برگزاری بازی را تحت الشعاع قرار داده بود. بازی بعد از تساوی یک بر یک در وقت‌های معمول، راهی وقت های اضافه شد تلاش دو تیم ثمری نداشت و بازی در نهایت راهی ضربات پنالیت شد تا چهره تیم پیروز مشخص شود. شاگردان کمالوند با برد 5 بر 4  در ضربات پنالتی به نیمه نهایی صعود کردند.

در این بازی برای پرسپولیس فرشاد احمدزاده در دقیقه ۲۶ و علی عبدالله‌زاده در دقیقه ۴۸ گلزنی کردند.

هم‌چنین کمال کامیابی نیا، سید جلال حسینی، فرشاد احمدزاده، حسین ماهینی و شجاع خلیل‌زاده از پرسپولیس و مسعود ابراهیم‌زاده، آگستو سزار، مگنو باتیستا، زبیر نیک نفس و لوسیانو پریرا از صنعت نفت آبادان با کارت زرد اشکان خورشیدی جریمه شدند.

نیمه اول:

بازی در دقیقه‌های ابتدایی خود با اشتباه پیاپی دو تیم همراه بود و چند موقعیت نصفه و نیمه به دلیل همین اشتباهات برای دو تیم به وجود آمد.

در دقیقه ۲۲ گادوین منشا با پاس محسن مسلمان در موقعیت تک به تک با دروازه‌بان صنعت نفت قرار گرفت اما در شرایطی که هواداران برای دیدن گل اول تیم‌شان، نیم‌خیز شده بودند، ضربه زمینی منشا با فاصله میلی‌متری از کنار دروازه به بیرون رفت.

اولین گل بازی در دقیقه ۲۵ برای پرسپولیس به ثمر رسید و فرشاد احمدزاده سانتر محمد انصاری را با ضربه سر چکشی به گل تبدیل کرد.

در دقیقه ۳۷، جاسم کرار از روی ضربه ایستگاهی، دروازه پرسپولیس را تهدید کرد اما بیرانوند با جای‌گیری مناسب، توپ را دفع کرد.

در دقیقه ۴۳ سرخپوشان فرصت داشتند برتری خود را دو گله کنند اما منشا بازهم موقعیت از دست داد تا نیمه اول با نتیجه یک بر صفر به سود پرسپولیس به اتمام برسد.

نیمه دوم:

آبادانی‌ها در حالی که سه دقیقه از شروع نیمه دوم گذشته بود، به گل رسیدند و علی عبداله‌زاده سانتر ارسالی از روی نقطه کرنر را با ضربه سر به گل تبدیل کرد. بلافاصله پرسپولیسی‌ها اولین موقعیت جدی خود در نیمه دوم را ایجاد کرده و ضربه سر کمال کامیابی‌نیا روی سانتر فرشاد احمدزاده توسط صوفیانی به زحمت به کرنر فرستاده شد.

در ادامه شاگردان برانکو که برای زدن گل پیروزی، سراپا حمله شده بودند توپ را تا یک متری دروازه برده اما بازهم ناکام ماندند. روی این موقعیت بازهم کمال کامیابی‌نیا تا آستانه گلزنی رفت اما مگنو باتیستا در روی خط دروازه با تکل به موقع مانع از ورود توپ به گل شد.

بازی در ادامه بیش‌تر فیزیکی دنبال شد و داور مجبور بود برای مدیریت بازی، کارت‌های زرد خود را خرج کند. از همین رو کمال کامیابی نیا، سید جلال حسینی، فرشاد احمدزاده و حسین ماهینی از پرسپولیس و مسعود ابراهیم‌زاده، آگوستو سزار و مگنو باتیستا از صنعت نفت اخطار دریافت کردند.

در دقیقه ۷۸، یک ضد حمله خطرناک روی پاس کرار برای صنعت نفت به وجود آمد اما علیرضا بیرانوند ضربه درویشی را برگشت داد و انصاری با تکل به‌موقع توپ برگشتی را به کرنر فرستاد.

منشا نیز در دقیقه ۸۲ روی سانتر ارسالی با ضربه سر دروازه حریف را تهدید کرد اما صوفیانی این توپ را هم مهار کرد.

وقت اضافه اول:

در دقیقه ۹۴