• جمعه / ۲۹ دی ۱۳۹۶ / ۰۹:۵۴
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 96102915451
  • خبرنگار : 71516

اسرائیل رسما از اردن عذرخواهی کرد/ سفارت اسرائیل در امان بازگشایی می‌شود

اسرائیل رسما از اردن عذرخواهی کرد/ سفارت اسرائیل در امان بازگشایی می‌شود

وازارت خارجه رژیم صهیونیستی به خاطر حادثه سفارت این رژیم در اردن در سال 2017، رسما از امان عذرخواهی و اعلام کرد که فعالیت این سفارت ازسرگرفته خواهد شد.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری اسکای نیوز، وزارت خارجه رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای اعلام کرد: اسرائیل و اردن درباره حوادثی که 23 ژوئیه 2017 در سفاررت اسرائیل در امان رخ داد و درباره حادثه کشته شدن یک قاضی اردنی در دهم مارس 2014 به توافق رسیدند.

در این بیانیه آمده است: سفارت اسرائیل در امان فورا فعالیت خود را از سرخواهد گرفت. مسئولان متخصص در اسرائیل به بررسی مسائل مربوط به رخدادهای ژوئیه 2017 ادامه خواهند داد و طی هفته‌های آتی در این باره تصمیماتی خواهند گرفت.

در این بیانیه تأکید شده است: اسرائیل اهمیت زیادی برای روابط استراتژیک با اردن قائل است و هر دو طرف برای تقویت همکاری تلاش می‌کنند.

این بیانیه بعد از  آن صادر شد که دولت اردن اعلام کرد یک نامه عذرخواهی رسمی از سوی اسرائیل درباره حادثه کشته شدن دو اردنی در سفارت اسرائیل طی سال گذشته و حادثه کشته شدن رائد زعیتر، قاضی اردنی دریافت کرده است.

محمد المؤمنی، وزیر اطلاع‌رسانی و سخنگوی رسمی دولت اردن گفت: دولت اسرائیل رسما متعهد شده که تدابیر قانونی مربوط به حادثه سفارت را پیگیری و به خانواده‌های شهدا غرامت بدهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha