یکشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۶ | ۱۱:۵۵
منبع: فدراسیون کاراته
هروی: ۹ کاراته‌کا از رقابت‌های قهرمانی کشور معاف هستند

برای حضور در رقابت‌های قهرمانی آسیا؛

هروی: ۹ کاراته‌کا از رقابت‌های قهرمانی کشور معاف هستند

سرمربی تیم ملی کاراته گفت: صالح اباذری و هامون درفشی‌پور به دلیل کسب مدال برنز در لیگ جهانی کاراته وان فرانسه از شرکت در مسابقات قهرمانی کشور (انتخابی تیم ملی) معاف شدند.

به گزارش ایسنا، سیدشهرام هروی، سرمربی تیم ملی کاراته بزرگسالان به سایت فدراسیون کاراته گفت: همان‌گونه که پیش‌تر هم اعلام کرده بودیم، مدال‌آوران انفرادی در بازی‌های کشورهای اسلامی، بازی‌های جهانی و مسابقات آسیایی از شرکت در رقابت‌های انتخابی معاف هستند.

او افزود: هامون درفشی‌پور و صالح اباذری ۲ کاراته‌کایی که به دلیل عملکرد خوبی که در لیگ جهانی کاراته وان فرانسه داشتند به جمع ۷ نفری که از شرکت در رقابت انتخابی معاف هستند، اضافه شدند.

هروی گفت: در وزن ۵۵- کیلوگرم مجید حسن‌نیا، در وزن ۶۰- کیلوگرم امیر مهدی‌زاده، در وزن ۶۷- کیلوگرم هامون درفشی‌پور، در وزن ۷۵- کیلوگرم بهمن عسگری و علی اصغر آسیابری، در وزن ۸۴- کیلوگرم ذبیح اله پورشیب و مهدی خدابخشی و در وزن ۸۴+ کیلوگرم سجاد گنج‌زاده و صالح اباذری از حضور در انتخابی معاف هستند.

رقابت قهرمانی کشور (انتخابی تیم ملی بزرگسالان) روز چهارشنبه ۱۸ بهمن‌ماه در سنندج کردستان با شرکت مدعیان پوشیدن پیراهن تیم ملی برگزار می‌شود.
پانزدهمین دوره رقابت‌های قهرمانی آسیا تیرماه در امان اردن برگزار می‌شود.

انتهای پیام

آخرین اخبار ورزشی