۱۳۹۶-۱۲-۱۹ | ۱۰:۳۶
منبع: نمایندگی کهگیلویه و بویراحمد
توقف دوباره جستجو و انتقال پیکر جانباختگان پرواز تهران- یاسوج

فرماندار دنا خبر داد:

توقف دوباره جستجو و انتقال پیکر جانباختگان پرواز تهران- یاسوج

کهگیلویه و بویراحمد (ایسنا) - فرماندار شهرستان دنا از توقف عملیات جستجو و انتقال پیکر جانباختگان پرواز تهران- یاسوج بعلت مساعد نبودن شرایط جوی در ارتفاعات دنا در بیست و یکمین روز خبرداد.

عباس بهشتی روی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا افزود: 50 تیم از نیروهای امدادی و تیم‌های کوهنوردی برای جست و جو و انتقال پیکر جانباختگان سانحه هوایی تهران- یاسوج آماده باش هستند تا در صورت مساعد شدن هوا عملیات را آغاز کنند.

وی اظهار کرد: 2 فروند بالگرد هلال احمر و اورژانس نیز هم اینک در محل ورزشگاه شهر سی سخت مستقر است و به محض مساعد شدن شرایط هوا امدادگران را به ارتفاعات پازن پیر اعزام خواهند کرد.

فرماندار شهرستان دنا خاطرنشان کرد: شرایط نامساعد جوی امروز، شدت وزش باد، مه غلیظ، و کولاک شدید و وجود ابر در ارتفاعات اجازه اعزام نیروهای امدادی به منطقه سقوط هواپیما تهران- یاسوج در ارتفاعات دنا و انجام عملیات جست و جو برای یافتن پیکرهای جانباختگان این سانحه را نداده است.

بهشتی تصریح کرد: یک بالگرد صبح امروز به منطقه اعزام شد اما به دلیل وزش باد شدید و مه غلیظ امکان فرود آمدن نداشت. هم اکنون در تلاش هستیم تا یک کمپ با امکانات لازم در ارتفاعات دنا ایجاد شود.
انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها

چندرسانه‌ای