به گزارش ایسنا به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمد مهدی احمدی، مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرکل حوزه وزارتی در توضیحاتی گفت: پیش از این وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در یادداشتی به قرار گرفتن کاغذ در لیست کالاهای اساسی اشاره کرده بودند، بر اساس مصوبه هیات وزیران و همچنین نامه معاون اول رییس جمهوری، مقرر شد به منظور جلوگیری از افزایش قیمت کالاهای اساسی، دارو و کاغذ، مبلغ سه هزار میلیارد تومان اعتبار برای تامین مابه التفاوت نرخ ارز تخصیص یابد.
احمدی تصریح کرد: بر اساس همین مصوبه ارائه فهرست کالاهای مربوط هم توسط وزارتخانه های صنعت، معدن و تجارت و جهاد کشاورزی انجام میگیرد.
وی تاکید کرد: موضوع قرار گرفتن کاغذ در فهرست کالاهای اساسی در جلسه اخیر هیات دولت هم مجددا مطرح و پیگیری شده است. بنابراین کاغذ در فهرست کالاهای اساسی قرار گرفته است.
به گزارش ایسنا، در پی مشکل کاغذ که چندی است گریبان مطبوعات و نشریات خصوصی را گرفته است، سید عباس صالحی ۲۶ فروردین ماه امسال با انتشار پیامی در صفحه شخصی توئیتر خود، در این باره سخن گفت.
او نوشت: "کاغذ در لیست کالاهای اساسی چون مواد غذایی و دارویی قرار گرفت و از تفاوت ارزی، که دولت تامین میکند، برخوردار خواهد بود. برای ناشران، نویسندگان و اصحاب مطبوعات، خبر خوشایندی است که دولت نیاز فرهنگی را چونان غذا و دارو برای کشور مهم و اساسی میداند."
انتهای پیام

