سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۲:۵۲
کاسیاس: خوشحال هستم که رئال مادرید هم‌چنان عناوین را فتح می‌کند

کاسیاس: خوشحال هستم که رئال مادرید هم‌چنان عناوین را فتح می‌کند

دروازه‌بان پورتو خشنود است چون رئال مادرید به قهرمانی‌هایش ادامه می‌دهد.

به‌ گزارش ‌ایسنا ‌و ‌به نقل از آس، ایکر کاسیاس به برنامه ال لارگرو دعوت شد و درباره ال کلاسیکو اخیر، پورتو و بازگشت احتمالی به تیم‌ ‌ملی ‌اسپانیا صحبت کرد. دروازه‌بان پورتو گفت‌: برای باشگاهی مانند پورتو سه سال بدون جام ماندن خیلی سخت بود. آن‌ها به این شرایط عادت ندارند و مردم اشتیاق زیادی برای قهرمانی داشتند. شنبه با تساوی بنفیکا و اسپورتینگ قهرمانی‌ ما قطعی شد و یک‌شنبه جو فوق‌العاده‌ای را تجربه کردیم. دوست دارم یک سال دیگر در پورتو بمانم. مردم این شهر و کشور به خوبی با من برخورد می‌کنند. در مادرید زمانی که بیرون می‌رفتم سر و صدای زیادی ایجاد می‌شد اما در این جا شرایط فرق می‌کند.

دروازه‌بان ‌اسپانیایی افزود: ماندنم تنها به باشگاه مربوط نیست. باید فکر کنم و سپس تصمیم بگیرم. اعضای باشگاه با من به خوبی رفتار کردند. کسی مرا تحت فشار قرار نداده است و هیچ شکایتی ندارم.

کاسیاس در ادامه اظهار کرد: زندگی پر از چالش است و در فوتبال نیز این چنین است. همه دوست داریم بازی کنیم. در آن دوران که  نیمکت‌نشین شده بودم باید صبر می‌کردم و به دنبال فرصتی برای حضور بودم. تمرین کردن و بازی کردن به من انگیزه می‌دهد تا پیشرفت کنم و سرمربی را راضی نگه دارم. به تمرین خود ادامه‌ دادم و باشگاه از من حمایت کرد. ما ۲۵ بازیکن هستیم و همه دوست داریم بازی کنیم. اکنون از زندگی راضی هستم چون در این جا از لحاظ شخصی به چیزی که می‌خواستم رسیدم و باشگاه قبلی‌ام هم‌چنان به فتح عناوین خود ادامه‌ می‌دهد و میلیون‌ها هوادارش را در سراسر جهان خوشحال می‌کند.

دروازه‌بان پورتو در مورد ال کلاسیکو اخیر که با تساوی دو بر دو رئال مادرید و بارسلونا پایان یافت، گفت‌: بازی را نگاه نکردم. اما می‌دانم که نتیجه‌ دو بر دو و بارسلونا ۹ نفره شد. ال کلاسیکو یک بازی خاص است.  

کاسیاس در مورد فینال کی‌یف (لیگ قهرمانان اروپا) اظهار کرد: نمی‌توانم این بازی را از نزدیک تماشا کنم. امیدوارم بازی خیلی خوبی باشد و مادرید بتواند سیزدهمین جام قهرمانی را در این رقابت‌ها فتح کند و به بهترین بودن خود ادامه‌ دهد. عملکرد مادرید در فتح لیگ قهرمانان اروپا در سال‌های اخیر فوق‌العاده‌ بوده است (سه قهرمانی در پنج سال اخیر). ماردید در این فصل لالیگا و کوپا دل‌ری مطابق انتظار عمل نکرد اما در لیگ قهرمانان دوباره درخشید و توانست در مرحله حذفی تیم‌های پاری ‌سن‌ ژرمن، یوونتوس و بایرن مونیخ را حذف کند. اکنون تنها فتح جام باقی‌ مانده است.

دروازه‌بان پورتو دوباره به وضعیت خود اشاره کرد و گفت‌: من سال به سال برنامه‌ریزی می‌کنم. خواهان اهداف بیش‌تر و چالش بیش‌تری نیستم. تقریبا ۳۷ ساله هستم و این موضوعی عادی در این سن است.

او درباره دوران حضورش در مادرید اظهار کرد: دلم برای مادرید تنگ نشده است. دورانی در زندگی هستند که باید از آن عبور کرد. مادرید به من همه چیز داد. در بازی‌های بزرگ بازی کردم، عناوین مختلفی را به دست آوردم و توانستم در تیم‌ ‌ملی حضور پیدا کنم. از مادرید تشکر می‌کنم زمانی که یک در بسته می‌شود درهای دیگر باز می‌شود. من هم‌چنان یک مادریدی هستم و از پیروزی و قهرمانی‌های این تیم لذت می‌برم. نمی‌دانم پس از پایان دوران بازی‌ام به این تیم باز خواهم گشت یا نه.

کاسیاس درباره شانس قهرمانی تیم‌ ‌ملی ‌اسپانیا در جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه گفت‌: لاروخا جزو بخت‌های نخست قهرمانی است چون تیم و بازیکنان خوبی دارد. بعضی اوقات یک تیم در یک بازی خوب کار نمی‌کند اما شکی ندارم ‌اسپانیا برای کسب قهرمانی تلاش خواهد کرد و این تیم را در نیمه نهایی خواهیم دید. در انتظار دیدار ‌اسپانیا و پرتغال خواهم بود چون بازی قشنگی خواهد بود. امیدوارم تیم‌ ‌ملی در جام جهانی شروع خوبی داشته باشد. من از تیم‌ ‌ملی خداحافظی نکردم اما سرمربی اکنون به گزینه‌های دیگری فکر می‌کند. هم‌چنان امیدوار به حضور دوباره در لاروخا هستم. با این حال به حضور در جام جهانی فکر نمی‌کنم.

کاسیاس به سوپر جام احتمالی اروپا بین دو تیم رئال مادرید و اتلتیکومادرید اشاره کرد و گفت‌: اتفاق  بدی نیست. دوست دارم این تقابل را ببینم. مطمئن هستم که اتلتیکومادرید فاتح لیگ اروپا خواهد شد و سوپر جام فوق‌العاده‌ای خواهد شد.

این دروازه‌بان ‌اسپانیایی در پایان اظهار کرد: از هواداران پورتو قدردانی می‌کنم. از بودن در این شهر خوشحالم و برای مادریدی‌ها در کی‌یف آرزوی موفقیت می‌کنم. خوشحالم که تیم رقیب پایتخت یعنی اتلتیکو نیز در یک فینال اروپایی حضور دارد.

انتهای پیام

آخرین اخبار ورزشی