• چهارشنبه / ۳ مرداد ۱۳۹۷ / ۱۴:۱۸
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد مطلب: 97050301816

حذف دانشور توسط نفرسوم المپیک در کاپ دوچرخه سواری چین

حذف دانشور توسط نفرسوم المپیک در کاپ دوچرخه سواری چین

محمد دانشور در رقابت با نفر سوم المپیک از رسیدن به نیمه نهایی اسپرینت دوچرخه سواری کاپ چین باز ماند.

به گزارش ایسنا، محمد دانشور و احسان خادمی دو رکابزن سرعتی ایران جهت آماده شدن برای حضور در بازیهای آسیایی جاکارتا در کاپ دوچرخه سواری چین شرکت کردند. دانشور و خادمی در نخستین روز مسابقات در ماده اسپرینت به رقابت پرداختند که دانشور در یک چهار م نهایی و خادمی در یک هشتم نهایی حذف شدند.

در مرحله تایم گیری، دانشور با زمان 10 ثانیه و 16 هزارم ثانیه هفتم شد و خادمی با زمان 10 ثانیه و 96 هزارم ثانیه در رده دهم قرار گرفت.

دو نماینده ایران راهی مرحله یک هشتم نهایی شدند که در این مرحله با هم همگروه شدند و رقابت کردند که دانشور موفق به شکست خادمی شد. دانشور در مرحله یک چهارم نهایی با عزیز اوانگ مالزیایی و دارنده مدال برنز المپیک و طلای جهان رقابت کرد که شکست خورد و از رسیدن به نیمه نهایی باز ماند. اوانگ در پایان عنوان قهرمانی در ماده اسپرینت به دست آورد.

انتهای پیام