یکشنبه ۷ مرداد ۱۳۹۷ | ۱۴:۰۱
مدال طلای کشتی آزاد جام یاشار دوغو بر گردن "یخ‌کشی"/ امامی پنجم شد

مدال طلای کشتی آزاد جام یاشار دوغو بر گردن "یخ‌کشی"/ امامی پنجم شد

محمدباقر یخکشی نماینده وزن ۶۱ کیلوگرم ایران به مدال طلای کشتی آزاد جام یاشار دوغو دست یافت و یونس امامی در وزن 70 کیلوگرم به عنوانی بهتر از پنجمی نرسید.

به گزارش ایسنا، در ادامه رقابت‌های ۵ وزن دوم کشتی آزاد جام یاشار دوغو در استانبول ترکیه، محمدباقر یخ‌کشی نماینده وزن ۶۱ کیلوگرم ایران در دیدار فینال به مصاف ساندیپ تومار قهرمان سال ۲۰۱۶ آسیا از هند رفت و در پایان با نتیجه ۸ بر ۲ به برتری رسید و مدال طلا را از آن خود کرد.

یخ‌کشی پیش از این در دور نخست استراحت کرد سپس مقابل روسلان قاسیم اف از آذربایجان ۵ بر ۴ پیروز شد. وی در دور سوم مقابل مهساد حسن اف از بلاروس با نتیجه ۱۱ بر یک به پیروزی رسید و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. یخکشی در این مرحله نیز با نتیجه ۳ بر ۲ از سد آندری بکرنیف از بلاروس گذشت و راهی دیدار فینال شد.یخ‌کشی قهرمان مسابقات انتخابی تیم ملی کشتی آزاد در وزن ۶۱ کیلوگرم است.

در وزن 70 کیلوگرم،یونس امامی دارنده مدال برنز امیدهای جهان در دیدار رده‌بندی و برای کسب مدال برنز به مصاف مصطفی کایا نفر پنجم رقابت های جهانی 2017 از ترکیه رفت و در پایان با نتیجه 12 بر 5 شکست خورد و به عنوان پنجمی بسنده کرد.

 امامی پیش از این در دور نخست استراحت کرد،سپس مقابل حیدر یاووز از ترکیه با نتیجه ۱۰ بر صفر به پیروزی رسید. وی در دور بعد الیاس ژومای از قزاقستان را با نتیجه ۱۰ بر ۲ مغلوب کرد و راهی مرحله نیمه نهایی شد. وی در این مرحله مقابل باجرانگ قهرمان آسیا از هند در یک کشتی نزدیک با نتیجه ۱۰ بر ۱۰ مغلوب شد و به دیدار رده بندی رفت.

به گزارش ایسنا، در ادامه این رقابت ها تا دقایقی دیگر علیرضا کریمی و محمدجواد ابراهیمی در دیداری حساس و سرنوشت‌ساز برای پوشیدن دوبنده تیم ملی در دیدار فینال وزن ۹۲ کیلوگرم با یکدیگر سرشاخ می‌شوند. همچنین یدالله محبی در سنگین وزن نیز برای کسب مدال طلا به روی تشک خواهد رفت.

در جریان ۵ وزن نخست این رقابت‌ها مهران نصیری در ۶۵ و مجتبی گلیج در ۹۷ کیلوگرم به ترتیب به مدال طلا و نقره دست یافتند.

این خبر تکمیل می‌شود

آخرین اخبار ورزشی