• چهارشنبه / ۲۴ مرداد ۱۳۹۷ / ۱۲:۲۷
  • دسته‌بندی: توپ و تور
  • کد خبر: 97052412820
  • خبرنگار : 71552

باباصفری: مالزی حریف دست و پاگیری نبود/ برای هدف خاصی به جاکارتا آماده ایم

باباصفری: مالزی حریف دست و پاگیری نبود/ برای هدف خاصی به جاکارتا آماده ایم

دروازه‌بان تیم ملی ایران می گوید هندبالیست ها برای هدف خاصی به بازی‌های آسیایی آماده‌اند و بسیار با انگیزه هستند.

محسن باباصفری، دروازه‌بان تیم ملی ایران بعد از پیروزی مقابل مالزی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: بازی اول ما بود. مالزی حریف دست و پا گیری برای ما نبود. هندبالیست‌های ایرانی خیلی با انگیزه ظاهر شدند چون با هدف خاصی به این بازی‌ها آمده اند.

وی ادامه‌ داد: هدف خاص سبب شده  که بچه‌ها از ابتدای کار انگیزه خاصی داشته باشند و بتوانند بازی‌های خوبی را به نمایش بگذارند. بازی بعدی ما با قطر است، تقریبا بازی سختی با این تیم خواهیم داشت.

دروازه‌بان تیم‌ ‌ملی هندبال ایران در ادامه‌، گفت‌: بازی با قطر سر گروه را مشخص می‌کند. بازی سختی است، اما مربی تاکتیک‌های خاص خودش را دارد. امیدوارم که بتوانیم مقابل قطر بازی خوی را انجام دهیم و بتوانیم آنها را شکست دهیم. ما با این پیروزی توانستیم به دور بعد راه پیدا کنیم، اما برای صدرنشینی از گروه، قطر چند ملیتی را پیش رو داریم.

وی در خصوص شرایط در دهکده بازی‌های آسیایی نیز گفت: دهکده کوچک است اما همه چیز خوب است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha