به گزارش خبرنگار ایسنا از جاکارتا، محسن سلگی، مدیر تیمهای ملی دوچرخهسواری ایران درباره عملکرد ملی پوشان دوچرخهسواری در آغاز یازدهمین روز از بازیهای آسیایی 2018 اظهار کرد: صبح امروز محمد دانشور و احسان خادمی به مصاف رقبا رفتند و توانستند که به مرحله یک شانزدهم در رشته اسپرینت صعود کنند.
وی ادامه داد: احسان خادمی با رکورد ١٠.٢٥١ یازدهم شد و دانشور هم با رکورد ١٠.٣٠٦ به مقام سیزدهم رسید.
سلگی درباره ادامه مسابقات دوچرخه سواران ایران بیان کرد: فردا (پنجشنبه) هم در رشته اومنیوم محمد گنج خانلو به مصاف حریفان خواهد رفت و در روز جمعه نیز مهدی سهرابی و محمد رجبلو در رشته مدیسون با رقیبان خود رقابت خواهند کرد.
مدیر تیم های ملی دوچرخهسواری ایران با اشاره به آخرین وضعیت دوچرخهسواران ایران در بازیهای آسیایی جاکارتا، گفت: واقعیت این است که اتفاق ها و حوادث رخ داده برای دوچرخهسواران ایران مانع شده تا ما بتوانیم در این رشته مدالی کسب کنیم اما امیدوار در روزهای آینده عملکرد بهتری داشته باشیم و در دوچرخهسواری هم مدال تصاحب کنیم.
انتهای پیام

