به گزارش خبرنگار اعزامی ایسنا به جاکارتا، لیلا نعیمآبادی سرمربی تیم ملی گلبال بانوان ایران در بازیهای پاراآسیایی اظهار کرد: بازیکنان از نظر روحی در شرایط بسیار خوبی به سر می برند و از نظر آمادگی جسمانی و فنی نیز به ۹۰ درصد آمادگی رسیده اند و امیدوارم در حین برگزاری مسابقات، به ۱۰۰ درصد آمادگی برسند.
او با اشاره به تغییر برخی از اعضای تیم ملی گلبال بانوان نسبت به دوره گذشته مسابقات در اینچئون و جایگزین کردن نفرات جوانتر گفت: امیدوارم با وجود نفرات جدید بتوانیم نتیجه دوره گذشته و عنوان نایب قهرمانی را تکرار کنیم. همه تلاش ما بر این است که مدال نقره مسابقات ازآن ایران شود.
سرمربی تیم ملی گلبال بانوان با اشاره به رقبای ایران در این مسابقات اظهار کرد: چین و ژاپن که در سطح جهان حرف اول را می زنند، جدیترین رقبای ما محسوب می شوند.
وی با اشاره به گروه بندی مسابقات گفت: بازی ها با حضور ۶ تیم و به صورت دوره ای برگزار می شود. سپس بر حسب امتیاز، تیم اول با چهارم و دو تیم دوم و سوم به مصاف هم رفته و تیم های فینال و رده بندی به این ترتیب مشخص می شوند.
نعیمآبادی در پایان بیان کرد: اولین رقابت ما پانزدهم مهر و آخرین دیدار ما روز بیست و یکم برگزار خواهد.
انتهای پیام

