چهارشنبه ۹ آبان ۱۳۹۷ | ۱۳:۵۴
حشد شعبی از هلاکت عاملان داعشی حمله به نیروهای سوریه دموکراتیک خبر داد

حشد شعبی از هلاکت عاملان داعشی حمله به نیروهای سوریه دموکراتیک خبر داد

یکی از مسؤولان حشد شعبی عراق اعلام کرد، این نیروها عاملان حمله به نیروهای سوریه دموکراتیک در مرزهای این کشور با سوریه را از پای درآوردند.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت شبکه تلویزیونی سومریه نیوز عراق، احمد نصرالله، معاون فرمانده حشد شعبی در محور غرب الانبار امروز (چهارشنبه) اظهار داشت: نیروهای حشد شعبی دو فرمانده داعشی مسؤول حمله به نیروهای سوریه دموکراتیک (قسد) در مرزهای عراق با سوریه را از پای درآورند.

نصرالله گفت: پس از گزارش اطلاعاتی دقیق از سه نقطه تجمع داعشی‌ها در نزدیکی منطقه الباغوز سوریه واقع در مرزهای مشترک این کشور با عراق، این مراکز تجمع بمباران شدند که در نتیجه آن دو فرمانده داعش ملقب به ابی سیاف و ابی لیث کشته شدند.

مسؤول حشد شعبی عراق افزود: این دو فرمانده داعشی پیش از این حملات این گروه تروریستی علیه نیروهای قسد را که از مرزها عقب‌نشینی کرده بودند، رهبری کرده بودند.

وی در ادامه گفت: تیپ هشت ارتش عراق اطلاعاتی از وجود این مراکز تجمع ارائه کرده بودند اما آمریکایی‌ها از هدف قرار دادن این مراکز چشم‌پوشی کردند.

مدیریت عملیات مرکزی هیئت حشد شعبی عراق پس از آنکه داعش کنترل پایگاه‌های نیروهای قسد را به دست گرفت، روز دوشنبه آمادگی خود در مرزهای عراق-سوریه را اعلام کرد.

انتهای پیام

# جهان

آخرین اخبار جهان