• چهارشنبه / ۲۴ بهمن ۱۳۹۷ / ۰۹:۰۴
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 97112412240
  • خبرنگار : 71610

نتانیاهو به حمله رژیم صهیونیستی به القنیطره سوریه اذعان کرد

نتانیاهو به حمله رژیم صهیونیستی به القنیطره سوریه اذعان کرد

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اذعان کرد که جنگنده این رژیم روز گذشته استان القنیطره در جنوب غرب سوریه را هدف قرار داده است.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای القدس العربی، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی پیش از سفر به لهستان به منظور حضور در کنفرانس ورشو با محوریت خاورمیانه و ایران در سخنانی اظهار کرد: نیروهای اسرائیل حمله جدیدی را در سوریه انجام دادند.

وی مدعی شد: ما هر روز و هر زمان عملیاتی را علیه ایران انجام می‌دهیم از جمله روز گذشته.

نتانیاهو پیشتر نیز اذعان کرده بود که این رژیم طی چند سال اخیر صدها بار به مواضعی در سوریه حمله کرده است.

روز گذشته یک منبع نظامی سوری به خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) گفت، دشمن اسرائیلی ساعت ۱۸:۳۰ دقیقه عصر دوشنبه تل الضهور در جباثا الخشب و تل الدرعیا و تلة خالد در القنیطره را هدف حملات توپخانه‌ای قرار داده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha