۱۳۹۷-۱۱-۲۷ | ۱۴:۵۳
منبع: نمایندگی همدان
۳ ماه انفصال از خدمت برای قصور پزشکی در مرگ رییس کتابخانه مرکزی همدان

۳ ماه انفصال از خدمت برای قصور پزشکی در مرگ رییس کتابخانه مرکزی همدان

همدان (ایسنا) - متهم به قصور پزشکی در مرگ رییس کتابخانه مرکزی همدان به سه ماه انفصال از خدمت محکوم شده است که این حکم هم مورد اعتراض خانواده متوفی و هم متهم پرونده است.

علیرضا مدرکیان در گفت‌وگو با ایسنا، در توضیح این خبر بیان کرد: خانواده متوفی شاکی و مدعی بودند که دادگاه در برابر قصور پزشک، او را فقط به ۳ ماه انفصال و منع از انجام کار محکوم کرده است.

وی ادامه داد: بنابر گفته همسر مرحومه، او به رأی دادگاه شکایت داشته و معترض است که در برابر قصور پزشکی که منجر به مرگ همسرش شده است، ۳ ماه انفصال بسیار کم و درخور این خطا و اشتباه نیست.

مدرکیان با اشاره به اینکه پزشک مقصر نیز به این حکم شاکی است، عنوان کرد: پزشک مقصر نیز به این حکم شاکی است چرا که اظهار می‌کند ۳ ماه انفصال مدت زیادی است و نسبت به این موضوع اعتراض دارد.

رئیس نظام پزشکی همدان نیز در پایان یادآور شد: اعتراض خانواده متوفی و پزشک که هر دو نسبت به حکم معترض هستند در حال رسیدگی است و اولین جلسه تجدید نظر در روز دوشنبه برگزار خواهد شد.


انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها

چندرسانه‌ای