چهارشنبه ۲۹ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۵
نماینده عراقی: سفر مقامات آمریکایی به بغداد در پاسخ به نشست سه جانبه تهران،بغداد و دمشق است

در واکنش به سفر احتمالی پمپئو به بغداد

نماینده عراقی: سفر مقامات آمریکایی به بغداد در پاسخ به نشست سه جانبه تهران،بغداد و دمشق است

نماینده ائتلاف الفتح در پارلمان عراق در واکنش به سفر احتمالی وزیر خارجه آمریکا به بغداد گفت که سفر مقامات آمریکایی به بغداد در مرحله کنونی پاسخی به نشست سه جانبه تهران-بغداد- دمشق وهمچنین سفر رئیس جمهور ایران به بغداد خواهد بود.

به گزارش ایسنا، محمد البلداوی، نماینده ائتلاف الفتح عراق در پارلمان این کشور در گفت وگو با پایگاه خبری بغداد الیوم در پاسخ به سوالی در رابطه با سفر احتمالی مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا به بغداد گفت: ما تاکنون خبری در رابطه با سفر وزیر خارجه آمریکا به عراق نشنیده ایم.

وی افزود: سفر مقامات آمریکایی به بغداد در مرحله کنونی پاسخی به نشست سه جانبه تهران-بغداد- دمشق در سطح رؤسای ستادهای مشترک ارتش در سوریه و همچنین پاسخی به سفر حسن روحانی، رئیس جمهور ایران به بغداد خواهد بود.

البلداوی گفت: اگر این سفرها در چارچوب تفاهمات و به طور رسمی که به سود دو کشور است باشد، ما هیچ مشکلی در این رابطه نخواهیم داشت، مشکل ما دخالت در امور عراق است، ما با دیگر کشور براساس احترام به حاکمیت آنها و در چارچوب دیپلماتیک رفتار می‌کنیم و دخالت در امور داخلی عراق از سوی آمریکا و یا هر کشور دیگری را نمی‌پذیریم.

این نماینده عراقی ادامه داد: بغداد هیچگاه جزئی از لابی آمریکا علیه ایران نخواهد شد و دولت و پارلمان ما به روشنی اعلام کردند که عراق قطبی است که محورها به دور آن می‌چرخند و هیچ گاه به این محورها نخواهد پیوست.

بر اساس این گزارش، مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا در یک سفر منطقه‌ای امروز (چهارشنبه) وارد کویت شد. وی قرار است به لبنان و سرزمین اشغالی نیز سفر کند.

پمپئو اعلام کرده است که در این سفرش به خاورمیانه بر روی مساله خطرات جمهوری اسلامی ایران و نیروهای وابسته به آن در منطقه تمرکز خواهد کرد.

این پایگاه خبری عراقی در پایان نوشت که مقامات آمریکایی معمولاً سفرهای خود به عراق را علنی نمی‌کنند اما غالباً سفرهای منطقه‌ای انها عراق را نیز شامل می‌شود.

به گزارش ایسنا، سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران روز دوشنبه گذشته در رأس یک هیأت عالی رتبه نظامی وارد دمشق شد و در اجلاسیه سه جانبه رؤسای ستاد کل نیروهای مسلح کشورهای ایران، عراق و سوریه شرکت کرد.

ارتقای همکاری‌های دفاعی و نظامی، مشورت و همفکری درباره مبارزه با تروریسم و ایجاد هماهنگی و هم افزایی سه کشور ایران، عراق و سوریه در تداوم مقابله با گروهک‌های تروریستی و همچنین بررسی و دستیابی به آخرین راهکارهای ایجاد ثبات و تأمین امنیت منطقه محورهای این نشست بودند.

انتهای پیام

# سیاسی

آخرین اخبار سیاسی