پنجشنبه ۱۵ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۴:۱۷
منبع: نمایندگی کرمان
شرایط ناپایدار جوی طی ۳ روز آینده در استان کرمان

هواشناسی استان کرمان اعلام کرد

شرایط ناپایدار جوی طی ۳ روز آینده در استان کرمان

کرمان (ایسنا) - رییس اداره پیش بینی هواشناسی استان کرمان بیان کرد: در روزهای آینده شدت وزش باد در شرق و شمال غرب استان بیشتر می شود و انتقال و خیزش گرد و خاک در شرق و شهرستان های ریگان و فهرج دور از انتظار نیست.

حمیده حبیبی در گفت و گو با  ایسنا، درباره آخرین وضعیت جوی استان کرمان در روزهای آینده اظهار کرد: تا سه روز آینده شرایط ناپایدار جوی را در سطح استان کرمان خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه این ناپایداری ها به صورت افزایش ابر، رگبار پراکنده باران و رعد و برق خواهد بود تصریح کرد: بیشتر بارش ها برای شمال و غرب استان کرمان است و در ارتفاعات جنوب استان نیز رگبار پراکنده را خواهیم داشت.

رییس اداره پیش بینی هواشناسی استان کرمان بیان کرد: در روزهای آینده شدت وزش باد در شرق و شمال غرب استان بیشتر می شود و انتقال و خیزش گرد و خاک در شرق و شهرستان های ریگان و فهرج دور از انتظار نیست.

وی با اشاره به اینکه تغییرات دمایی محسوسی در استان نخواهیم داشت، افزود: حداقل دمای شهر کرمان امروز ۸ درجه سانتیگراد بود که پیش بینی می شود در گرم ترین ساعات به ۲۳ درجه سانتی گراد نیز برسد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها