سید علی بحرینی مقدم در گفتگو با ایسنا – منطقه خوزستان، اظهار کرد: یک فروند بوئینگ ۷۴۷ ارتش جمهوری اسلامی ایران که حامل یک محموله ۱۰۰ تنی کمکهای استان البرز برای سیل زدگان خوزستان است وارد اهواز شد.
وی افزود: این هواپیما که شامل کمکهای مردمی و دولتی استان البرز است، شامگاه ۱۸ فروردین ماه از فرودگاه پیام وارد فرودگاه بین المللی اهواز شد تا محموله خود را در خوزستان تخلیه کند.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار خوزستان تصریح کرد: این محموله شامل جیره غذایی، پتو، مواد بهداشتی، حبوبات و چادر است که از امشب میان سیل زدگان خوزستانی در مناطق مختلف استان توزیع خواهد شد.
بحرینی مقدم خاطرنشان کرد: از زمانی که این هواپیما وارد اهواز شد، نیروهای امدادی هواپیما را تخلیه و در ماشینهای مد نظر بارگیری کردند و کار توزیع اقلام امدادی نیز از لحظه بارگیری آغاز شده است.
انتهای پیام

