چهارشنبه ۸ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۱:۳۷
منبع: وزارت ورزش و جوانان
حضور جامعه ورزش در راهپیمایی روز قدس

حضور جامعه ورزش در راهپیمایی روز قدس

ورزشکاران در راه‌پیمایی روز قدس شرکت می‌کنند.

به گزارش ایسنا و به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، روز جهانی قدس، یادگار اندیشمندانه حضرت امام خمینی معمار کبیر انقلاب اسلامی برای ملل آزاده جهان و نماد ظلم ستیزی و مبارزه با بی عدالتی و روز نقض مشروعیت رژیم نژادپرست و غاصب صهیونیستی است.

جامعه ورزش و جوانان جمهوری اسلامی ایران هم پیمان با امام راحل (ره) و همراه با ملت بزرگ ایران اسلامی و همه آزاداندیشان جهان در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان بار دیگر در راهپیمایی سراسری روز قدس علیه رژیم جعلی، بی هویت و اشغالگر قدس شرکت خواهند داشت و نسبت به جنایات و ظلم‌های این رژیم غاصب در طول دهه‌های گذشته در قتل و غارت و تجاوز به ملت مظلوم فلسطین ابراز انزجار می‌کنند.

جامعه ورزش و ورزشکاران کشورمان همراه با ورزشکاران از سایر ملل آزاده جهان در راه احیای حقوق حقه ملت مظلوم فلسطین برحسب وظیفه انسانی خود هیچگاه دولتی به نام اسرائیل را به رسمیت نشناخته و همچنان از رویارویی با نمایندگان آن در مسابقات و رویدادهای ورزشی امتناع خواهند کرد.

با توجه به لزوم انسجام، هم صدایی و یکپارچگی ملی در حمایت از ملت مظلوم فلسطین و محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی و با توجه به اهمیت، نقش و جایگاه جامعه ورزش در رویدادهای سیاسی، اجتماعی، و فرهنگی، برنامه ریزی لازم برای حضور ورزشکاران، مسئولان، قهرمانان و پیشکسوتان ورزشی در روز جهانی قدس در روز جمعه دهم خردادماه از ساعت ۱۰:۳۰ در میدان فلسطین انجام می‌شود.

انتهای پیام

آخرین اخبار ورزشی