• شنبه / ۱۱ خرداد ۱۳۹۸ / ۰۸:۲۱
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 98031104445
  • خبرنگار : 90111

برگ برنده لیورپول برای پیروزی برابر تاتنهام از نگاه پیرلو

برگ برنده لیورپول برای پیروزی برابر تاتنهام از نگاه پیرلو

ستاره سابق تیم‌ ‌ملی فوتبال ایتالیا و باشگاه یوونتوس از برگ برنده لیورپول برای پیروزی برابر تاتنهام سخن به میان آورد.

به‌ گزارش ‌ایسنا ‌و ‌به نقل از اسکای اسپورت، در فینال لیگ قهرمانان اروپا امشب در اسپانیا دو تیم انگلیسی لیورپول و تاتنهام به مصاف هم خواهند رفت. آندره پیرلو، ستاره سابق تیم‌ ‌ملی فوتبال ایتالیا و باشگاه یوونتوس از برگ برنده لیورپول برای پیروزی در این دیدار بزرگ سخن به میان آورد.

او گفت‌: بازی بسیار جذابی پیش رو است. بر این باور هستم که محمد صلاح اگر آماده و سر حال باشد برگ برنده لیورپول برای پیروزی در این دیدار و قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا خواهد بود. او بازیکنی با توانایی‌های بسیار بالاست و می‌تواند در چنین دیدارهای بزرگی خود را نشان دهد.

از یازده سال پیش تاکنون این برای نخستین بار است که دو تیم انگلیسی فینال لیگ قهرمانان اروپا را برگزار می‌کنند. پیش از این یازده سال پیش دو تیم منچستریونایتد و چلسی موفق شدند که به فینال لیگ قهرمانان اروپا راه پیدا کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha