• چهارشنبه / ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ / ۱۵:۲۹
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 98032210169
  • خبرنگار : 71129

اخباری از تردید ترامپ برای سپردن وزارت دفاع آمریکا به شاناهان

اخباری از تردید ترامپ برای سپردن وزارت دفاع آمریکا به شاناهان

رئیس‌جمهوری آمریکا ممکن است در تصمیمش برای تأیید شاناهان برای پست وزارت دفاع تجدید نظر کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، یکی از رسانه‌های آمریکایی گزارش داد، دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا به دنبال پیشنهادی برای مدنظر قرار دادن افراد احتمالی دیگر در پر کردن پست وزارت دفاع است.

شبکه خبری ان. بی. سی گزارش داد، ترامپ در جریان سفرش به فرانسه چندین بار از سوی دوستان یا مشاورانش درباره افراد دیگر که ممکن است پست وزارت دفاع را برعهده بگیرند، مورد پرسش قرار گرفت.

در ادامه این گزارش از قول چهار منبع مطلع آمده، "مارک اسپر"، مقام ارشد غیرنظامی وزارت دفاع آمریکا به عنوان گزینه جایگزین پاتریک شاناهان، سرپرست پنتاگون در نظر گرفته شده؛ اگر ترامپ برای کاندیدا کردن شاناهان برای پست وزارت دفاع تصمیم نگیرد، مارک اسپر جای شاناهان را می‌گیرد.

در تاریخ ۹ مه سال جاری میلادی، کاخ سفید اعلام کرد که ترامپ تصمیم گرفته تا شاناهان را به عنوان رئیس پنتاگون تأیید کند. اما با گذشت یک ماه، هنوز رئیس جمهوری آمریکا تصمیم قطعی خود را برای ارائه تصمیمش به سنا برای جلسه تاییدیه نگرفته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha