• دوشنبه / ۲۷ خرداد ۱۳۹۸ / ۰۹:۳۷
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 98032712425
  • خبرنگار : 71129

روسیه اتهامات دخالت در انتخابات اتحادیه اروپا را رد کرد

روسیه اتهامات دخالت در انتخابات اتحادیه اروپا را رد کرد

یکی از مقام‌های شورای امنیت روسیه اتهامات بی‌پایه و اساس اخیر درباره دخالت مسکو در انتخابات اتحادیه اروپا را رد کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، روزنامه روسیسکایا گازتا از قول الکساندر وندیکتوف، معاون رئیس شورای امنیت ملی روسیه نوشت، اظهارات مطرح شده در رسانه‌های غربی مبنی بر اینکه مسکو از پیروزی احزاب جناح راستی در جریان انتخابات پارلمان اروپا نفع برده، کاملاً بی‌پایه و اساس هستند.

وی ادامه داد: اجازه دهید یادآور شوم تا به امروز، هیچ دلیل و مدرک قانع‌کننده‌ای به جامعه جهانی ارائه نشده تا ثابت کند مسکو تلاش کرده در انتخابات آمریکا یا اروپا مداخله کند.

در گزارش اتحادیه اروپا درباره انتخابات که به پارلمان این اتحادیه ارائه شد، آمده، شواهدی وجود دارند که منابع آنلاین روسی و اروپایی به دنبال اعمال دیدگاه‌های افراطی خود و دو وجهی کردن مناظرات درباره مباحثی چون مهاجرت و مذهب بوده‌اند.

این گزارش از سوی اروپا جدیدترین سلسله اتهامات دولت‌های غربی علیه روسیه در استفاده از روش‌های اطلاع‌رسانی نادرست آنلاین از جمله ایجاد حساب‌های کاربری جعلی در رسانه‌های اجتماعی به منظور تأثیرگذاری بر رأی دهندگان است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha