• یکشنبه / ۲۷ مرداد ۱۳۹۸ / ۱۳:۱۴
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 98052713164
  • خبرنگار : 71595

سخنگوی ذوب‌آهن:

در شروع لیگ ممکن است بازیکنان سرباز در پادگان باشند/ مطمئنیم رای شکاری به سود ماست

در شروع لیگ ممکن است بازیکنان سرباز در پادگان باشند/ مطمئنیم رای شکاری به سود ماست

سخنگوی باشگاه ذوب‌آهن می‌گوید بازیکنان سرباز این تیم، در ابتدای فصل جهت گذراندن دوران آموزشی غایب خواهند بود.

احمد جمشیدی، سخنگوی باشگاه ذوب آهن در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: پرونده ماجرای رضا شکاری به جدیت از طرف وکیل ما درحال پیگیری است و در آینده‌ای نزدیک نتیجه آن مشخص می‌شود. با توجه به سابقه چنین پرونده‌هایی، ما مطمئن هستیم در این پرونده رای به نفع ما اعلام می‌شود ولی در هر صورت اتفاقات لحظه آخر را نمی‌دانیم.

او درباره بازیکنان سرباز این تیم هم بیان کرد: ۳ بازیکن سرباز ما دو هفته در اختیار ما بودند اما اعلام شده است که باید مدت آموزشی‌شان تکمیل شود که حدود ۳ هفته به پایان آن باقی مانده است. احتمال دارد که آن‌ها در شروع فصل در اختیار تیم نباشند ولی باشگاه برای حل این مشکل در حال رایزنی است و نامه‌نگاری می‌کند.

جمشیدی درباره وضعیت ورزشگاه فولادشهر هم توضیح داد: از فردا (دوشنبه) گیت‌های ورودی و دوربین‌ها نصب می‌شوند و بازی اول ما قطعا در این ورزشگاه برگزار می‌شود. این موضوع را هم امروز کتبا به سازمان لیگ اعلام می‌کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha