• دوشنبه / ۱۱ شهریور ۱۳۹۸ / ۱۲:۱۲
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 98061105670
  • خبرنگار : 71460

نظر آزمون نسبت به بازی تدافعی زنیت برابر اسپارتاک

نظر آزمون نسبت به بازی تدافعی زنیت برابر اسپارتاک

مهاجم ایرانی تیم زنیت از کسب ۳ امتیاز بازی با اسپارتاک با ارائه فوتبال تدافعی ابراز خوشحالی کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از Match، در ادامه دیدارهای هفته جاری لیگ فوتبال روسیه، زنیت مدافع عنوان قهرمانی رقابت‌ها، توانست با یک گل اسپارتاک مسکو را شکست دهد. ژیرکوف در دقیقه ۴۱ تنها گل بازی را به ثمر رساند. سردار آزمون، بازیکن ایرانی زنیت از ابتدا برای تیمش به میدان رفت و در دقیقه ۷۶ تعویض شد. 

سردار آزمون بعد از بازی گفت: احساس خوبی داریم. بازی خوبی بود و توانستیم این برد را به هواداران‌مان بدهیم. البته به اسپارتاک و هواداران تیم رقیب نیز احترام می‌گذاریم. این فوتبال است و شما باید به کسب نتیجه فکر کنید. واقعا بازی خیلی سختی بود و در اواخر بازی تلاش زیادی برای دفاع از نتیجه کسب شده برابر حریف داشتیم. به نظرم تاکتیک خیلی خوبی بود که در دقایق پایانی بازی تدافعی نشان دادیم چون توانستیم به آن چه که می‌خواهیم برسیم و ۳ امتیاز بازی را به دست بیاوریم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha