دوشنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۸ | ۱۰:۳۵
منبع: نمایندگی کرمانشاه
قبوض کاغذی گاز از اول آذر در کرمانشاه حذف می‌شود

قبوض کاغذی گاز از اول آذر در کرمانشاه حذف می‌شود

کرمانشاه (ایسنا) - مدیرعامل شرکت گاز استان کرمانشاه گفت: قبوض کاغذی گازبها از اول آذر در کرمانشاه حذف می‌شود.

به گزارش ایسنا، سیروس شهبازی اظهار کرد: هم اکنون بیش از 577 هزار مشترک گاز در استان داریم که کار حذف قبوض کاغذی گازبهای آنها از ابتدای آذر آغاز خواهد شد.

وی ادامه داد: هدف از اجرای این طرح صرفه‌جویی در هزینه‌ها، ارائه خدمات بهتر و آسان به مشترکین و کمک به حفظ محیط زیست است.

مدیرعامل شرکت گاز استان کرمانشاه با اشاره به چند روشی که برای حذف قبوض و دریافت اطلاعات از سوی مشترکین در نظر گرفته شده، یادآور شد: مشترکین می‌توانند شماره اشتراک خود را از چپ به راست به شماره پیامک 1000194 و یا شماره 3000618300  ارسال کنند.

شهبازی اضافه کرد: همچنین مشترکین می‌توانند  ازطریق وب سایت شرکت ملی گاز ایران http://www.nigc.ir وکلیک برروی آیکون ” ثبت تلفن همراه مشترکین جهت حذف قبوض کاغذی ” و ورود به صفحه دریافت اطلاعات مشترکین، اقدام کنند.

وی گفت: در روش دیگر نیز مشترکین می‌توانند از صفحه اینترنتی حذف قبوض کاغذی گاز به آدرس http://ghabz.nigc.ir و ورود به صفحه دریافت اطلاعات مشترکین استفاده کنند.


انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها