• سه‌شنبه / ۱۶ مهر ۱۳۹۸ / ۰۷:۵۶
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 98071611971
  • خبرنگار : 71549

مسی در هنگام اخراج دمبله به داور چه گفت؟

مسی در هنگام اخراج دمبله به داور چه گفت؟

کاپیتان بارسلونا در دیدار برابر سویا می خواست داور را قانع کند تا بازیکن فرانسوی را اخراج نکند.

به گزارش ایسنا و به نقل از آس، جملات عثمان دمبله به ماتئو لائوس، داور دیدار بارسلونا و سویا باعث شد بازیکن فرانسوی کارت قرمز دریافت کند و به احتمال فراوان ال کلاسیکو (دیدار بارسلونا و رئال مادرید چهارم آبان در نوکمپ برگزار می شود) را نیز به همین خاطر از دست بدهد. در صحنه اخراج تصویر عجیبی دیده شد. لیونل مسی در تلاش بود تا داور والنسیایی هم تیمی اش را اخراج نکند. بر اساس تصاویر برنامه "ال دیا دسپوئس" شبکه مویستار، ستاره آرژانتینی به لائوس گفت: دمبله اسپانیایی بلد نیست! اسپانیایی بلد نیست!

کاپیتان بارسلونا می خواست توضیح بدهد زبان اسپانیایی مهاجم فرانسوی ضعیف است.

لائوس به این موضوع توجهی نکرد اما مسی به اعتراض خود ادامه داد و گفت: او تنها گفت خیلی بد، خیلی بد.

داور اسپانیایی پس از دیدار در گزارش بازی نوشته بود که دمبله به او گفت: خیلی بد هستی، خیلی بد.

کمیته مسابقات چهارشنبه درباره دمبله تصمیم گیری خواهد کرد. باشگاه بارسلونا درخواست فرجام خواهی‌اش را فرستاده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۰۷-۱۶ ۰۹:۰۹

یعنی اونجا برای گفتن خیلی بد هستی هم اخراج میکنن؟ اینجا با زانو میزنن توی سر بازیکن رقیب و کاری باهاشون ندارن

avatar
۱۳۹۸-۰۷-۱۶ ۱۰:۴۶

واویلا،این داور اگه بیاد تو ورزشگاه آزادی فکر کنم از آخر فقط خودش تو میدون باشه با گروه تصویر بردارا.مرد حسابی بازیکن فقط گفته خیلی بد اخراجش میکنی؟ تو تهرون و ورزشگاه آزادی اگه اومدی قید همه چی تو بزن.