• چهارشنبه / ۲۴ مهر ۱۳۹۸ / ۱۴:۵۵
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 98072418638
  • خبرنگار : 50176

ارائه خدمات موکب‌های لرستان در عراق به ۱۰ هزار زائر

ارائه خدمات موکب‌های لرستان در عراق به ۱۰ هزار زائر

ایسنا/لرستان دبیر اجرایی ستاد اربعین لرستان گفت: تعداد موکب‌های استان از ۱۷ موکب به حدود ۵۰ موکب رسیده است.

به گزارش ایسنا، عباس علیشاهی در بازدید از موکب‌های لرستان در عراق، اظهار کرد: ستاد اربعین استان، کمیته اجرایی را به سپاه این استان واگذار کرده و در این امر جوانان قرارگاه فرهنگی صاحب‌الامر با همکاری نیروهای حشدالشعبی حرکت خود را از چهار سال گذشته شروع کرده‌اند.

وی با بیان اینکه با حمایت‌های سخاوتمندانه مردم لرستان تعداد موکب‌های ما از ۱۷ موکب به حدود ۵۰ موکب در این استان رسیده‌ است، ادامه داد: استان بهترین وضعیت مواکب را در شهر نجف دارد، چون در مکانی مسقف و دارای امکانات قرار گرفته و ما می‌توانیم به‌ بهترین شکل به زائران خدمات ارائه دهیم.

علیشاهی با بیان اینکه در کربلا نیز موکب داریم و موکب‌های ما در ۸ مدرسه دایر هستند، ادامه داد: مجمع مواکب لرستان یک ماه قبل از شروع اربعین در کشور عراق مستقر شده و برای حضور زائران حسینی از جان و دل مایه می‌گذارند.

دبیر اجرایی ستاد اربعین لرستان با اشاره به اینکه ما تنها استانی هستیم که در مهران، نجف، کربلا و مبادی ورودی استان موکب داریم و روزانه به حدود ۱۰ هزار زائر خدمات ارائه می‌کنیم، گفت: مردم در سیل اخیر و کمک به مواکب استان سنگ تمام گذاشتند و ما افتخار می‌کنیم که استان ما یک استان حسینی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha