• سه‌شنبه / ۳۰ مهر ۱۳۹۸ / ۰۹:۳۹
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 98073021732
  • منبع : نمایندگی آذربایجان غربی

یک مسئول:

۱۳۸۲ تخت به ظرفیت هتل‌ها و مراکز اقامتی آذربایجان غربی اضافه می شود

۱۳۸۲ تخت به ظرفیت هتل‌ها و مراکز اقامتی آذربایجان غربی اضافه می شود

ایسنا/آذربایجان غربی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان غربی گفت: ۱۳۸۲ تخت به ظرفیت هتل‌ها و مراکز اقامتی استان افزوده می شود.

جلیل جباری در گفت و گو با ایسنا با اشاره به وضعیت پروژه های سرمایه گذار استان افزود: ۲۶ پروژه با ۵۵۲۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری و اشتغال زایی برای ۸۷۰ نفر با پیشرفت فیزیکی ۳۰ درصد در حال اجرا است.

وی عنوان کرد: با اجرای این طرح‌ها و بهره برداری از آنها ۷۰۸ اتاق و ۱۳۸۲ تخت به مجموع ظرفیت هتل ها و مراکز اقامتی استان اضافه خواهد شد.

جباری با اشاره به حجم سرمایه گذاری در حوزه گردشگری استان افزود: با توجه به حمایت هایی که در زمینه تامین تسهیلات از محل صندوق توسعه ملی، منابع داخلی بانک ها، تسهیلات اشتغال روستایی و رونق تولید و همچنین اعطای کمک‌های فنی و اعتباری وجود دارد، تقاضای سرمایه گذاری در حوزه گردشگری استان افزایش یافته است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان غربی با بیان اینکه در زمینه ایجاد تاسیسات گردشگری، مراکز اقامتی، بوم گردی، گردشگری سلامت و سفرخانه سلامت ۵۵ موافقت اصولی صادر شده است، افزود: میزان سرمایه گذاری مجوزهای مورد نظر ۵۰۰۰ میلیارد ریال و فرصت شغلی ناشی از اجرای این طرح‌ها ۱۲۸۸ نفر خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha