• جمعه / ۱۷ آبان ۱۳۹۸ / ۲۳:۰۱
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 98081710137
  • خبرنگار : 71613

برنامه تمرینی احسان حدادی تا المپیک ۲۰۲۰ چگونه است؟

برنامه تمرینی احسان حدادی تا المپیک ۲۰۲۰ چگونه است؟

قهرمان پرتاب دیسک آسیا در مورد برنامه تمرینی خود تا المپیک ۲۰۲۰ توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش ایسنا، احسان حدادی، قهرمان پرتاب دیسک آسیا که برای برگزاری اردوی تدارکاتی در خراسان رضوی به سر می‌برد با حضور در یک برنامه تلویزیونی در مورد برنامه اردوهای خود تا المپیک ۲۰۲۰ توضیحاتی داد.

این ورزشکار پس از اردوی یک هفته‌ای در مشهد راهی تهران می‌شود تا به مدت یک هفته کارهای درمانی خود را دنبال کند. پس از آن برای برگزاری اردویی یک ماهه راهی کیش می‌شود.

حدادی در ادامه به آمریکا می‌رود تا زیر نظر مک ویلکینز تمرینات خود را پیگیری کند. او بیشتر زمان اردویی خود را تا المپیک توکیو در اردوی برون مرزی  سپری می‌کند و در این مدت احتمالا یک دوره یک ماهه دیگر در تهران یا کیش اردو می‌زند.

احسان حدادی با حضور در  توکیو چهارمین المپیک خود را تجربه می‌کند. او در المپیک ۲۰۱۲ لندن موفق به کسب مدال نقره شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha