• چهارشنبه / ۲۲ آبان ۱۳۹۸ / ۱۱:۰۳
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد مطلب: 98082214173

فرانسه خواهان همکاری با ترکیه بر سر بازگشت داعشی‌هاست

فرانسه خواهان همکاری با ترکیه بر سر بازگشت داعشی‌هاست

فرانسه گفته است که پاریس خواهان ادامه مذاکرات نزدیک با ترکیه درباره شرایط در شمال شرق سوریه و جنگ با داعش است.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری آناتولی، سخنگوی وزارت خارجه فرانسه درباره تروریست‌های داعش که قرار است از ترکیه به فرانسه فرستاده شوند، گفت: مساله داعشی‌ها مساله کلیدی امنیتی هم برای فرانسه و هم ترکیه است و در دستور کار دیدار وزیران ائتلاف جهانی ضدداعش که قرار است ۱۴ نوامبر(۲۳ آبان) در واشنگتن برگزار شود، خواهد بود.   

او افزود: باید به شما یادآور شوم که رئیس جمهور امانوئل ماکرون تمایل خود را برای دیدار با سران کشورهای آلمان، انگلیس و ترکیه در این رابطه اعلام کرده است.
این سخنگو اظهار داشت: در جنگ با داعش که چندین سال است جریان دارد فرانسه و ترکیه ضروری می‌دانند که همکاری و هماهنگی نزدیکی در پرونده‌ها داشته باشد. بخصوص زمانی که این پرونده‌ها با داعشی‌های فرانسوی‌ مربوط می‌شود که اکنون در خاک ترکیه و تحت نظر دولت ترکیه هستند. این هماهنگی‌ها در حال حاضر نیز جریان دارد.

فلورانس پاری، وزیر دفاع فرانسه نیز گفته است که ترکیه و فرانسه درباره اخراج تروریست‌ها به توافق رسیده‌اند.

رسانه‌های فرانسه در گزارش‌هایی از اخراج ۱۱ فرانسوی داعش از ترکیه و بازگرداندن آنها به کشورشان خبر داده بودند.

انتهای پیام