• سه‌شنبه / ۵ آذر ۱۳۹۸ / ۱۱:۵۵
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد مطلب: 98090503076

وزیر دفاع لبنان احتمال دستیابی به توافق دولتی طی چند ساعت را مطرح کرد

وزیر دفاع لبنان احتمال دستیابی به توافق دولتی طی چند ساعت را مطرح کرد

وزیر دفاع لبنان بر احتمال دستیابی به توافق دولتی مشخصی طی ساعات آتی تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری العربیه، الیاس ابوصعب، وزیر دفاع لبنان اعلام کرد: شاید در ساعات آتی به توافق دولت مشخصی برسیم، در غیر این صورت انتخاب به میشل عون، رئیس جمهوری لبنان واگذار می‌شود.

بوصعب در ادامه افزود: من نمی‌توانم به طور قطعی بگویم که آیا سعد حریری در پست نخست وزیری باقی خواهد ماند یا خیر اما شرایط و فضا به گونه‌ای است که همگی بر این باورند که باید چهره‌ای جدید با توجه به آنچه معترضان می‌خواهند، تعیین شود.

پیشتر، نهادهای اقتصادی لبنان با هدف تحت فشار گذاشتن مسؤولان سیاسی این کشور و پایان دادن به بحرانی که اقتصاد این کشور را به بن بست کشانده، اعتصاب عمومی سه روزه‌ای را خواستار شدند.

هیئت‌های اقتصادی لبنان که بیشتر شامل تولیدکنندگان و بانکداران بخش خصوصی می‌شود، خواستار تعطیلی موسسه‌های خصوصی از روز پنج‌شنبه تا شنبه جهت تحت فشار گذاشتن احزاب اصلی به تشکیل کابینه‌ جدید و جلوگیری از زیان‌های اقتصادی بیشتر شدند.

لبنان از ۱۷ اکتبر شاهد اعتراضات گسترده علیه وضعیت اقتصادی است و با استعفای سعد حریری از سمت نخست‌وزیری لبنان اکنون این کشور با بحران سیاسی مواجه است.

انتهای پیام