• یکشنبه / ۱۰ آذر ۱۳۹۸ / ۰۹:۴۱
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 98091006341
  • خبرنگار : 71593

نتایج نظرسنجی نشان داد؛

جمهوری‌خواهان ترامپ را از لینکلن هم بهتر می‌دانند

جمهوری‌خواهان ترامپ را از لینکلن هم بهتر می‌دانند

طبق تازه‌ترین نظرسنجی بیشتر جمهوری‌خواهان آمریکا، ترامپ را رییس جمهوری "بهتر" از آبراهام لینکلن می‌دانند.

به گزارش ایسنا، نتایج یک نظرسنجی که با همکاری روزنامه اکونومیست و شرکت "یوگاو" صورت گرفته، نشان می‌دهد که ۵۳ درصد از جمهوری‌خواهان بر این باورند که دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا از آبراهام لینکلن، رییس جمهور پیشین این کشور هم "بهتر" است. این در حالی است که ۴۷ درصد این رییس جمهور دوران جنگ داخلی آمریکا را به ترامپ ترجیح دادند.

به گزارش پایگاه خبری هیل، لینکلن البته در میان کل آمریکایی‌ها همچنان نسبت به ترامپ پیشتاز است و ۷۵ درصد از آنان و اکثریت غالب دموکرات‌ها و مستقل‌ها او را انتخاب کرده‌اند.

در حالی که موضوع استیضاح و دیگر جنجال‌های اخیر همچنان در صدر اخبار هستند، نظرسنجی‌ها نشان داده‌اند که ترامپ در میان جمهوری‌خواهان از محبوبیت زیادی برخوردار است.

نظرسنجی اکونومیست و یوگاو پی برده است که ۸۷ درصد از جمهوری‌خواهان عملکرد ترامپ را در جایگاه ریاست جمهوری تایید می‌کنند.

ترامپ پیشتر با تاکید بر محبوبیتش در میان جمهوری‌خواهان، محبوبیت خود را با لینکلن مقایسه کرده بود.

او در ماه ژوئیه در گفتگو با روزنامه "سان" گفت: یک نظرسنجی که تازه منتشر شده نشان می‌دهد که من محبوب‌ترین فرد در تاریخ حزب جمهوری‌خواه هستم و از لینکلن هم پیشی گرفته‌ام.

در این نظرسنجی که از ۲۴ تا ۲۶ نوامبر صورت گرفته، ۱۵۰۰ آمریکایی شرکت کرده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha