• چهارشنبه / ۲۰ آذر ۱۳۹۸ / ۱۲:۴۰
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 98092015093
  • خبرنگار : 71592

شرط پدرسن برای برگزاری نشست جدید کمیته قانون اساسی سوریه

شرط پدرسن برای برگزاری نشست جدید کمیته قانون اساسی سوریه

یک منبع در هیئت‌های حاضر در مذاکرات آستانه اعلام کرد، فرستاده ویژه سازمان ملل به سوریه تنها زمانی دور بعدی کمیته قانون اساسی سوریه را برگزار می‌کند که بر سر دستور کار آن توافق نظر وجود داشته باشد.

به گزارش ایسنا، این منبع در مصاحبه با خبرگزاری اسپوتنیک گفت، گی‌یر پدرسن، فرستاده ویژه سازمان ملل به سوریه دور آتی را تنها در صورت توافق طرفین درباره دستور کار آن برگزار می‌کند.

پدرسن نیز به اسپوتنیک گفت: زمان دور آتی دستور کار کمیته قانون اساسی هنوز مشخص نیست. ما در حال تلاش روی آن هستیم.

قرار بود جلسه آتی کمیته قانون اساسی سوریه ۱۶ دسامبر در ژنو تشکیل شود اما به تأخیر افتاد.

چهاردهمین دور نشست کشورهای ضامن آتش‌بس در سوریه (روند آستانه) با مشارکت هیات روسی به ریاست الکساندر لاورنتیف، فرستاده ویژه رئیس جمهور روسیه به سوریه، هیات دولت دمشق به ریاست بشار الجعفری، نماینده دائم سوریه در سازمان ملل، هیات مخالفان دولت دمشق به ریاست احمد طعمه و هیات سازمان ملل به ریاست پدرسن به عنوان ناظر به مدت دو روز در پایتخت قزاقستان برگزار شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha